Abkant HIDRAULIC de 3,2 ml cu Sistem CNC de Corectie Bombare MP 120-3200

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Abkant Hidraulic cu CNC

Cod produs: AH-MP120-3200

PRET: 64.150 € + TVA si Transport

Utilaj-ul Hidraulic de 120 Tone model IMAC MP 120-3200 este un Abkant CNC pentru Indoit Table de 3,2 metri lungime cu o grosime de 2-4 mm. Este dotat cu 4 axe, cutite si matrite in V comandate prin programare pe PC pt prelucrarea tablelor prin indoire, encoder liniar si sistem hidraulic.

Masina de Indoit Table cu CNC MP 100-3200 este fabricata de firma Imac din Italia si are o structura din otel sudat electric normalizat inainte de asamblarea acestui utilaj CNC pentru indoit table. Intinderile structurii este eliminata dupa sudare prin diminuarea flexiunilor si deformatiilor mesei si a structurii in sine.

Aceasta masina hidraulica cu CNC pentru prelucrarea tablelor este dotata cu doua supape proportionale Hoerbiger si un encoder linear Heidennain ce sunt montate pe o coloana cu structura in C si instalate separat pe corpul principal pentru a obtine o pozitionare de inalta precizie. Bombarea tablei este controlata hidraulic prin intermediul unui sistem CNC care are rolul de a compensa orice deformare in timpul realizarii operatiilor de indoire a tablelor.

Sistem de limitare la cota pe axa X cu cursa efectiva de 1000 mm ghidat pe suruburi cu bile;
Deplasarea manuala pe axa Z a limitatorilor de oprire;
Sistem de eliberare rapida al blocarii sculelor;
Control CN al mesei mecanice;
• Sistem decorectie bombare si suporti frontali.

Caracteristici tehnice
Putere maxima prin sistemul hidraulic
cu 2 cilindri de forta
120 Tone
Puterea motorului 7,5 kW
Lungimea maxima de indoire efectiva 3200 mm
Distanta dintre cadre (coloanele de sustinere verticale) 2700 mm
Grosime maxima a materialului de indoire (otel) 4 mm
Grosime maxima a materialului de indoire (otel inox) 2 mm
Adancimea pana la care se pot indoi table la gatuirea din dreptul coloanelor de sustinere 320 mm
Cursa axului vertical 130 mm
Ajustarea cursei 100 mm
Viteza de apropiere 390 mm/sec
Precizie 0,03 mm
Viteza de lucru 10 mm/sec
Viteza de deplasare la retragere scula 100 mm/sec
Suporti frontali 2 buc
Distanta dintre masa de lucru si berbec 410 mm
Capacitate rezervor ulei 200 litri
Dimensiuni masina (L*l*h) 3390*1480*2650 mm
Greutate 8000 kg
Prezentare video
Informatii suplimentare

Axele Y1, Y2, X si R sunt controlate de un sistem CNC model DA 65W de la Delem (Olanda), sistem care este dotat cu un ecran LCD color si afisare grafica. Ecartamentul spate al acestui Abcant CNC este actionat de doua servomotoare cu doua suruburi cu bile model Hiwin (Taiwan) si este montat pe ghidajele liniare.

De asemenea, acest utilaj CNC de indoit table are in dotarea standard dispozitive pentru blocarea usoara a axei superioare si masa de auto-centrare pentru axul inferior. Masina este livrata cu manual de utilizare si intretinere, respectand indeaproape standardele CE.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL