APARAT pt SUDURA Metale cu ARC Electric si MMA Varan ARC-400G IGBT DC

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Aparat de Sudura

Cod produs: AS-ARC400G

PRET: 710 € + TVA si Transport

Aparatul de Sudura MMA model Varan ARC-400G IGBT DC permite sudura cu arc electric, fiind ideal pt servicii de intretinere, incalzire, mecanica, cazane, boilere sau acoperisuri. Este un dispozitiv de sudat robust de nivel profesional superior cu tehnologia invertor IGBT.

Aparatul de SUDURA cu ARC ELECTRIC si MMA este potrivit pt sudarea metalelor precum cele din  otel carbon, otel slab aliat, otel inoxidabil cu grosime cuprinsa intre 2 - 20 mm. De asemenea, dispune de functia VRD de pornire la cald cu un arc de presetare de la 0 la 135 Amperi, fiind adaptabil cu diferite tipuri de electrozi (acizi si bazici), metoda de sudare disponibila fiind ARC / TIG.

Datorita functiei triple de prevenire (praf, mucegai si coroziune) puteti citi cu usurinta datele cu ajutorul ecranului digital intregat al acestuia. Acest aparat de sudura permite sudarea de performanta, ce ramane stabila chiar si intre 320 V si 450 V, reglarea rezistentei arcului fiind cuprinsa intre 0 si 100 Amperi.

Acest dispozitiv pentru Sudat Metale este robust, de nivel profesional superior pentru activitati de sudare, utilizarea si echipamentele acestui aparat sudare metal indeplinind toate asteptarile.

Are o greutate de 22 Kg. care il dace portabil si usor de manevrat si este fabricat cu tehnologia invertor IGBT, avand un invertor de pana la 25 kHz ce raspunde dinamic in componenta electronica interna. Aparatul dispune de un circuit integrat de protectie si indicator de defectiuni. In pachet nu sunt incluse tijele de sudare si clema de sol.

Caracteristici tehnice
Grosime maxima de sudura metale 16 mm
Tensiunea de alimentare 380 V A.C.
Curent de intrare 27,6 A
Tensiune fara sarcina de lucru 62 V
Gama de curent la iesire 30 - 400 A
Tensiunea de iesire 36 V
Randament electric 85%
Protectie IP21
Forta arcului 0 - 135 A
Tehnologie Inverter
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 515*262*468 mm
Greutate 22 Kg
Informatii suplimentare

Continutul pachetului aparatului de taiat cu plasma: 
Aparatul de sudura Varan ARC-400G IGBT DC;
• 2 conectori rapizi;
• 1 cheie Allen


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL