APARAT pentru SUDURA MMA cu Arc Electric Varan ARC-250 Inverter

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Aparat de Sudura

Cod produs: AS-MMAARC250

PRET: 465 € + TVA si Transport

Acest Aparat de Sudura profesional model MMA Varan ARC-250 Inverter permite sudarea cu arc electric fiind un utilaj robust de SUDURA MMA ce asigura un nivel superior pentru suduri de intretinere, incalzire, constructia cazanelor si boilerelor sau pentru constructorii de acoperisuri.

Acest APARAT SUDURA MMA este un dispozitiv profesional robust ce asigura un nivel superior pentru Sudura Metalelor cu Arc Electric, utilizarea si echipamentele din dotarea standard raspund tuturor asteptarilor.

Datorita greutatii sale reduse de 19 Kg. aceasta masina este portabila si la indemana. In pachet nu sunt inclusi electrozii de sudare si clama de sol.

Caracteristici tehnice
Tensiunea de alimentare 220 V A.C.
Gama de curent pentru sudura 0 - 250 A
Factorul de putere (cos) 0,93
Putere de incarcare in gol 62 W
Coeficient de lucru continuu 60%
Randament electric 85%
Protectie IP21
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 480*204*355 mm
Greutate 19 kg.
Informatii suplimentare

Continutul pachetului de sudura: 
Aparatul de sudura MMA Varan ARC 250 Inverter;
• 2 conectori rapizi;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL