APARAT pentru SUDURA MMA cu Arc Electric Varan ARC-200 Inverter

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Aparat de Sudura

Cod produs: AS-MMAARC200

PRET: 270 € + TVA si Transport

Acest Aparat de Sudura model MMA Varan ARC-200 Inverter este un utilaj pt sudat ce permite sudarea cu arc electric in cel mai usor si confortabil mod posibil. Masina de sudat este potrivita pt toate tipurile de electrozi, fiind un dispozitiv profesional robust ce asigura un nivel superior pt sudura.

Acest APARAT SUDURA este pur si simplu unul din cele mai bune aparate de sudura in miniatura, fiind ideal pentru intretinere, incalzire, constructia cazanelor si boilerelor sau pentru constructorii de acoperisuri.

Aparatul de Sudat MMA Varan ARC-200 Inverter ste potrivit pentru toate tipurile de electrozi, fiind un dispozitiv profesional robust ce asigura un nivel superior pentru sudura MMA, utilizarea si echipamentele raspund tuturor asteptarilor.

Datorita greutatii de 6 Kg. aceasta masina este portabila si la indemana. Pachetul nu contine electrozi de sudara si clema de inpamantare.

Caracteristici tehnice
Tensiunea de alimentare 230 V A.C.
Gama de curent continuu pentru sudura 20 - 200 A (20,4 - 28 V)
Factorul de putere (cos) 0,93
Putere de incarcare in gol 76 W
Capacitate putere de intrare 7,7
Grosimea maxima de sudare 8,0 mm
Diametrul tijei 1,6 - 4,0 mm
Coeficient de lucru continuu 60%
Randament electric 85%
Protectie IP21
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 290*115*200 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 420*200*325 mm
Greutate 6 kg.
Informatii suplimentare

Continutul pachetului de sudura: 
Aparatul de sudura MMA;
• 2 conectori rapizi;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL