APARAT pentru SUDURA PIULITE cu Electrozi de CUPRU M3-M10 Varan RSR-2500

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Aparat de Sudura

Cod produs: AS-RSR2500

PRET: 1.450 € + TVA si Transport

Acest Aparat Sudura Piulite Varan RSR-2500 este un dispozitiv cu care se pot realiza operatii de SUDURA PIULITE prin presiune generata de condensator prin microprocesor, fiind destinat sudurii piulitelor din otel, otel inoxidabil, alama si aluminiu (M3-M10) cu pistol (fanta de aer).

Varan RSR-2500 este un Aparat Portabil si Compact fiind ideal pentru Sudarea Piulitelor M3-M10. Utilizarea acestui dispozitiv de sudura piulite prin presiune este simpla iar functionarea este convenabila, putand fi utilizat pe scara larga in domenii precum industria electronica, industria producatoare de sasiu, insa poate fi utilizat cu succes si in fabricile de accesorii pt bucatarie, productia obloanelor din aluminiu sau industria producatoare auto.

Acest tip de sudura prin presiune permite legatura de fuziune forjata a piulitelor cu suportul lor. Tehnologia de lipire cu pistolet va permite sa executati o ridicare a piulitei pentru crearea sudurii cu arc electric si apoi fixarea piulitei pe suportul sau pentru racirea fuziunii.

Caracteristicile sudurii piulitelor prin presiune sunt faptul ca nu exista foraj, fire si nu se utilizeaza electrozi de sudura, asamblarea piulitei fiind foarte simplificata. De asemenea sudura se realizeaza cu o durata foarte scurta, in mai putin de o secunda, prin urmare se economiseste timp si bani. Cu acest aparat se pot suda o mare varietate de piulite oferind precizie si repetabilitate si in acelasi timp securitate si calitate.

Caracteristici tehnice
Gama de sudare piulite M3 - M10
Productivitate de sudare 15 / min
Tensiune de intrare 220 V A.C., 50 / 60 Hz
Tensiune de alimentare 20 - 200 V
Capacitate 99000 UF
Energie stocata 2500J
Dimensiuni de gabarit aparat (L*l*h) 480*203*360 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 540*240*420 mm
Greutate totala cu ambalaj 23 kg.
Informatii suplimentare

Continutul pachetului aparatului de sudura piulite Varan RSR-2500
Aparatul de sudura piulite prin presiune RSR-2500;
• 2 cleme de masa;
Pistol de sudura a piulitei;
• 5 stifturi.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL