TAIETOR Table cu PLASMA 40A si Compresor de Aer Integrat Varan CUT-40K

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Aparat de Sudura

Cod produs: AS-CUT40K

PRET: 875 € + TVA si Transport

Aparat-ul de DECUPAT TABLE cu PLASMA model Varan CUT-40K Inverter este echipat standard cu compresor de aer iar Tehnologia Inverter garanteaza o calitate ridicata pt taierea otelului, otelului inoxidabil, fontei si cuprului cu grosimi pana la 12 mm si aluminiu pana la 6 mm.

Aceasta PLASMA de TAIAT Metal este un aparat portabil cu tensiune de curent reglabila si continua cuprinsa intre 0 - 40 Amperi, pachetul standard incluzand un compresor de aer si accesorii necesare realizarii operatiilor de taiere a tablei. Este o plasma electrica alimentata de la o priza de 230 V.

Varan CUT-40K este un aparat de taiat compact, usor si precis ideal pentru lucrari de intretinere si in special pentru caroseria automobilelor, avand o latime de taiere de 1 mm. Grosimea maxima de taiere pentru materialele din otel, otel inoxidabil, fonta si cupru cu grosimi pana la 12 mm iar in cazul materialelor din aluminiu grosimea maxima ce poate fi procesata este de 6 mm. Initierea cu arc electric la aceasta masina se face la atingere.

Caracteristici tehnice
Grosime maxima de taiere otel si otel inoxidabil, fonta si cupru 12 mm
Grosime maxima de taiere aluminiu 6 mm
Tensiunea de alimentare 230 V
Consum maxim de curent 4,9 Kw
Gama de curent pentru taiere reglabila si continua 10 ~ 40 A
Grosimea maxima a cupei 12 mm
Curent de iesire nominal 40 A
Categorie izolatie clasa F
Protectie IP21
Frecventa 60 Hz
Factor de putere 0,93
Eficienta 85%
Ciclu de putere 60%
Putere compresor 780 W
Tensiune compresor (amperaj) 3,6 A
Presiunea recomandata pt utilizarea compresorului 4,5 Kgs/cm2
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 460*330*590 mm
Greutate aparat 22 Kg.
Greutate totala cu accesorii 27 Kg.
Informatii suplimentare

Continutul pachetului aparatului de taiat cu plasma: 
Plasma de taiere Varan CUT-40 cu compresor de aer integrat;
• O torta de TAIERE PT-31 + 4 metri de cablu;
Cleste de masa + cablu de 3 metri;

Ce este decuparea cu plasma?
Asemanatoare cu Sudura TIG (cu Arc Electric care loveste intre un electrod reflactar si piesa de prelucrat) prin aparitia tortei, DECUPAREA cu PLASMA difera prin amestecurile gazoase utilizate. Jetul plasmei este generat de arcul electric care se stabileste intre un electrod interior pentru pistolul / torta de taiere si piesa de prelucrat, amestecul de gaz ionizat la iesirea duzei formand plasma. Valoarea termica a jetului (circa 18.000°C) produce o fuziune aproape instantanee care se extinde pe toata grosimea de prelucrat.

Decuparea cu plasma este in principal utilizata de companiile din sectorul prelucrarii metalurgice, aceasta permitand taierea foilor de metal cu grosimi intre 0 - 70 mm cu o precizie de ±0,2 mm.

Pe o masina de taiere cu plasma temperatura este extrem de ridicata incat poate topi instantaneu metalul in timp ce gazul sub presiune actioneaza ca picaturile de metal topit. Utilizarea plasmei de taiere ar trebui sa fie obligatorie in special in spatiile ventilate sau in exterior datorita eliberarii de gaze toxice generate de temperaturile foarte ridicate de lucru. Unele sisteme de taiere cu plasma includ un aport de apa sub forma unui jet calibrat care izvoraste din torta ce permite sa raceasca metalul imediat dupa taierea acestuia cu plasma, evitandu-se de asemenea eliberarea acestor gaze toxice.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL