APARAT TAIAT cu PLASMA CUT/LGK-60 cu Tehnologia Inverter si Manometru

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Aparat de Sudura

Cod produs: NIR-024

PRET: 599 € + TVA si Transport

Masina de taiat Varan CUT/LGK-60 este un aparat de taiat cu plasma portative ce are o putere de 60 A, acest aparat cu plasma de aer comprimat fiind compact, usor si precis (latime taiere 1mm) si beneficiaza de tehnologia inverter care asigura o taiere de calitate pt otel, inox, fonta, cupru.

Acest APARAT de TAIAT METALE este echipat cu Tehnologia Inverter fiind un aparat de decupat cu aer comprimat foarte usor, compact, usor de utilizat si precis; CUT/LGK-60 este un aparat de taiat ideal pentru lucrari de intretinere si in special pt caroseria automobilelor.

Tehnologia inverter cu care este echipat acest aparat de taiat metale asigura o taiere de calitate pt otel, otel inoxidabil, fonta, aluminiu, cupru, grosimea maxima de taiere fiind de 15-18 mm.

Caracteristici tehnice
Grosime maxima de taiere metale 15 - 18 mm
Putere de alimentare 230 V
Serviciu curent reglabil si continuu 20 ~ 60 A
Consum de curent 8,1 Kw
Curent nominal de iesire 60 A
Categorie izolatie clasa B
Protectie IP21
Frecventa 50 Hz
Factor de putere 0,93
Eficienta 85%
Ciclu de putere 60%
Presiune recomandata pt utilizarea compresorului 4,5 Kgs / cm2
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 480*204*325 mm
Greutate 16 Kg
Informatii suplimentare

Continutul pachetului aparatului de taiat cu plasma Varan CUT/LGK-60A:
Plasma de taiere Varan CUT-60;
• O lanterna de sudare SG-55 + 4 metri de cablu;
Cleste de masa + cablu de 3 metri;
Furtun regulator / indicator de presiune si gaz;

Ce este decuparea cu plasma?
Asemanatoare cu Sudura TIG (cu Arc Electric care loveste intre un electrod reflactar si piesa de prelucrat) prin aparitia tortei, DECUPAREA cu PLASMA difera prin amestecurile gazoase utilizate. Jetul plasmei este generat de arcul electric care se stabileste intre un electrod interior pentru pistolul / torta de taiere si piesa de prelucrat, amestecul de gaz ionizat la iesirea duzei formand plasma. Valoarea termica a jetului (circa 18.000°C) produce o fuziune aproape instantanee care se extinde pe toata grosimea de prelucrat.

Decuparea cu plasma este in principal utilizata de companiile din sectorul prelucrarii metalurgice, aceasta permitand taierea foilor de metal cu grosimi intre 0 - 70 mm cu o precizie de ±0,2 mm.

Pe o masina de taiere cu plasma temperatura este extrem de ridicata incat poate topi instantaneu metalul in timp ce gazul sub presiune actioneaza ca picaturile de metal topit. Utilizarea plasmei de taiere ar trebui sa fie obligatorie in special in spatiile ventilate sau in exterior datorita eliberarii de gaze toxice generate de temperaturile foarte ridicate de lucru. Unele sisteme de taiere cu plasma includ un aport de apa sub forma unui jet calibrat care izvoraste din torta ce permite sa raceasca metalul imediat dupa taierea acestuia cu plasma, evitandu-se de asemenea eliberarea acestor gaze toxice.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL