SERVANTA Mobila cu 3 etaje pt APARATE de SUDURA si DECUPARE WT002

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Accesorii pentru Aparate de SUDURA si DECUPARE

Cod produs: AS-WT002

PRET: 80 € + TVA si Transport

Servanta Carucior Mobil cu 3 etaje WT002 indeplineste perfect nevoile de manipulare si depozitare ale oricarui sudor. Sarcina maxima a acestui produs este de 45 Kg si este ideala pt depozitarea tuturor instrumentelor sau pieselor necesare sudurii metalelor.

Acest CARUCIOR MOBIL este realizat din metal si poate suporta o sarcina maxima de 45 Kg. Pe cele 3 etaje cu care este prevazuta aceasta servanta se pot lasa rezervorul de gaz, aparatul de sudura sau masina de decupare table, masca de sudura precum si alte accesorii si consumabile necesare realizarii operatiilor de sudura si decupare a metalelor.

Servanta pentru Aparate de Sudat - Taiat este prevazuta cu 4 roti, 2 fixe si 2 pivotante, care permit transportul aparatului si accesoriilor catre locul in care aveti nevoie de ele.

Caracteristici tehnice
Culoare Negru
Material Metal
Rezistenta maxima 45 Kg.
Sistem fixare prin suruburi
Inaltimea rotii 10 cm
Dimensiunea etajului superior (L*l) 45*28 cm
Dimensiunea etajului central (L*l) 38,5*28 cm
Dimensiunea etajului inferior (L*l) 70*29 cm
Dimensiuni perete separator (parte flacon) 26*28,5 cm
Dimensiuni carucior montat (L*l*h) 700*400*750 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 34*12*75 cm
Greutate 12 Kg
Informatii suplimentare

Continutul pachetului:
Caruciorul pentru Aparatele de Sudura - Decupare;
2 roti pivotante;
2 roti fixe;
Suruburi;
2 canale pentru fixarea buteliei de gaz;

Va rugam sa retineti ca acest produs este din metal, prin urmare este sensibil la usoare deformari in timpul transportului. Totusi, acest lucru nu afecteaza functionarea si utilizarea pentru care este proiectat.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL