UTILAJ de TAIAT cu PLASMA cu Tehnologia Inverter si Pilot ARC Varan CUT-50

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Aparat de Sudura

Cod produs: AS-CUT50

PRET: 580 € + TVA si Transport

Aceasta Masina de Taiat model Varan CUT-50 este un aparat compact, usor si precis de taiat cu plasma portative cu o putere de 50A cu aer comprimat ce beneficiaza de tehnologia Inverter care asigura o taiere de calitate pt metale precum otel, inox, fonta, aluminiu si cupru (pana la 10 mm).

Acest taietor metale asigura o calitate remarcabila a taierii pana la 8 mm cu o putere de 50 Amperi, fiind un aparat de taiat ideal pentru lucrari de intretinere si in special pentru caroseria automobilelor. MASINA de TAIAT cu PLASMA are un sistem de "pilot arc", care asigura formarea de arcuri electrice, fara a fi nevoie atingerea piesei de prelucrat.

Varan CUT-60 este un aparat taiere metale profesional ce asigura o latime de taiere de 1 mm, grosimea maxima de taiere pentru metale fiind de 13 - 14 mm.

Caracteristici tehnice
Grosime maxima de taiere metale 13 - 14 mm
Putere de alimentare 220 V (± 10%)
Consum 6,4 Kw
Tensiune de incarcare 200 V
Curent serviciu de decupare metale 10 - 50 A
Ciclu de lucru 60% 50 A / 100% 40 A
Tensiune 15 - 50 A
Presiunea aerului 0,2 - 8 bari
Presiunea de lucru 4 bari
Izolatie clasa F
Protectie IP21 S
Frecventa 50 - 60 Hz
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 375*155*295 mm
Greutate 10 Kg
Informatii suplimentare

Continutul pachetului aparatului de taiat cu plasma: 
Plasma de taiere Varan CUT-50;
• O lanterna de sudare SG-51 + 4 metri de cablu;
Cleste de masa + cablu de 3 metri;
Furtun de 2 metri;

Ce este decuparea cu plasma?
Asemanatoare cu Sudura TIG (cu Arc Electric care loveste intre un electrod reflactar si piesa de prelucrat) prin aparitia tortei, DECUPAREA cu PLASMA difera prin amestecurile gazoase utilizate. Jetul plasmei este generat de arcul electric care se stabileste intre un electrod interior pentru pistolul / torta de taiere si piesa de prelucrat, amestecul de gaz ionizat la iesirea duzei formand plasma. Valoarea termica a jetului (circa 18.000°C) produce o fuziune aproape instantanee care se extinde pe toata grosimea de prelucrat.

Decuparea cu plasma este in principal utilizata de companiile din sectorul prelucrarii metalurgice, aceasta permitand taierea foilor de metal cu grosimi intre 0 - 70 mm cu o precizie de ±0,2 mm.

Pe o masina de taiere cu plasma temperatura este extrem de ridicata incat poate topi instantaneu metalul in timp ce gazul sub presiune actioneaza ca picaturile de metal topit. Utilizarea plasmei de taiere ar trebui sa fie obligatorie in special in spatiile ventilate sau in exterior datorita eliberarii de gaze toxice generate de temperaturile foarte ridicate de lucru. Unele sisteme de taiere cu plasma includ un aport de apa sub forma unui jet calibrat care izvoraste din torta ce permite sa raceasca metalul imediat dupa taierea acestuia cu plasma, evitandu-se de asemenea eliberarea acestor gaze toxice.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL