CENTRU CNC de Prelucrare METALE cu Ghidaje pe Axele de Lucru MILL 600

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Centru CNC Prelucrare Metal

Cod produs: CPM-MILL600

PRET: 26.090 € + TVA si Transport

Acest Centru CNC de PRELUCRAT METALE model MILL 600 este echipat cu ghidaje de calitate superioara pt toate axele si are o buna accesibilitate a mesei de lucru. Este un Utilaj CNC cu camera de lucru ermetica ce asigura siguranta si este controlat prin Sinumerik 808D.

Centrul CNC pentru Prelucrarea Metalelor MILL 600 este destinat utilizarii de catre utilizatorii profesionisti, acesta indeplinind cerintele de prelucrare metale ale celor mai exigenti utilizatori. Este echipat cu ghidaje de calitate pentru toate axele de lucru asigurand astfel o prelucrare performanta si eficienta in conditii de utilizare intensiva.

Aceasta masina cu Comanda Numerica Compiuterizata are un corp masiv si stabil si o camera de lucru ermetica ce asigura siguranta in timpul utilizarii dispozitivului. Masina este controlata printr-un sistem performant Sinumerik 808D ce asigura standardele de calitate ale prelucrarii. Acest Sistem de Control a fost introdus initial de Siemens pt strunguri si masini de frezat metale, are forma unui singur panou compact, astfel incat numarul de conexiuni si interfete necesare a fost redus la minimum.

Toate componentele sistemului de control Sinumerik 808D sunt realizate cu cerinte stricte si standarde de calitate ceea ce a dus la un grad sporit de protectie (IP65 pe panoul frontal) precum si la capacitatea de a se folosi chiar si intr-un mediu ostil. Controlul este caracterizat printr-un grad ridicat de confort si o functionare fara probleme. Acesta este echipat cu o configuratie pe baza de tastatura dedicata operatiunilor tehnologice, cu butoane mecanice (care justifica confortul sporit in timpul introducerii datelor), butoane functionale cu constructie tip membrana si cu butoane programabile.

Caracteristici tehnice
Dimensiunea mesei de lucru 600*250 mm
Numar Bare T/ Latime / Distanta 3 / 14 / 75 mm
Capacitate maxima a mesei 400 Kg.
Gama de deplasarea pistonului (X*Y*Z) 400*240*400 mm
Distanta de la ax la suprafata mesei 60 - 460 mm
Distanta axei de la axul vertical 325 mm
Viteza de avans 6.000 mm/min
Viteza de alimentare 2,5 - 3.000 mm/min
Tip ax subtire BT30
Viteza ax 60 - 8.000 rot/min
Puterea motorului 3,7 kW
Numar maxim de piese 10
Turatia axului 92 mm
Greutatea maxima a piesei de lucru 5 Kg.
Precizia de pozitionare ±0,015 mm
Precizia de pozitionare la repetabilitate 0,075 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.650*1.600*2.000 mm
Greutate Centru CNC 1.530 Kg.
Informatii suplimentare

CENTRU CNC pt PRELUCRAT METALE este prevazut standard cu dispozitive:
Lampa;
Interfata RS-232;
Pompa cu Lichid de Racire;
Sistem automat de ungere;
Instrument de Operare si Intretinere;
Cilindru;
Manual de utilizare cu Certificat de garantie;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL