Compresor Aer cu Vas Tampon 100L, Presiune Reglabila pana la 8 bari SKY 100V

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Compresor Aer Comprimat

Cod produs: CA-SKY100V

PRET: 280 € + TVA si Transport

Acest Aparat de COMPRIMAT AER model SKY 100V este un Compresor cu Piston ce se caracterizeaza prin capacitatea rezervorului de 100 litri, presiune maxima generata in cilindru de 10 Bari si un motor electric cu puterea de 2,2 kW (3 CP) ventilat cu ajutorul unui manometru reglabil.

In constructia standard a acestui Compresor Aer sunt incluse 2 pistoane cu ulei racit ce ofera stabilitate si asigura o durata lunga de viata. Motorul este ventilat cu ajutorul unui manometru reglabil care indica presiunea iar in partea frontala este prevazut cu 2 iesiri pentru automatizare cu comutator de pornire / oprire a dispozitivului in conditii de operare continua (compresorul se opreste automat in momentul in care ajunge la presiunea maxima).

Compresorul pentru Aer Comprimat este prevazut cu supapa de siguranta, vizor pt controlul nivelului uleiului si o supapa speciala destinata evacuarii apei acumulate in interiorul containerului care protejeaza impotriva coroziunii.

Datorita constructiei sale, acest dispozitiv de comprimat aer este utilizat pe scara larga si satisface atat utilizatorii amatori cat si pe cei profesionisti, dotarea cu 2 roti puternice de cauciuc si cu maner de metal, permit comutarea facila a acestui compresor de aer intre mai multe locuri de utilizare.

Caracteristici tehnice
Capacitatea rezervorului 100 litri
Presiunea maxima 10 bari
Presiune reglabila pana la 8 bari
Pistoane 2 bucati
Debit Teoretic de Aer 350 litri/minut
Debit de aer pt functionarea eficienta 240 litri/minut
Puterea motorului 2,2 kW (3CP)
Viteza motorului 2800 rotatii/minut
Tensiunea de alimentare 230 V, 50 Hz
Greutate neta compresor aer 75 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare

In dotarea standard acest Aparat de Comprimat Aer este prevazut cu:
Compresor Aer SKY 100V;
Reductor cu 1 manometru ce indica presiunea din rezervor;
Dispozitiv de Cuplare rapida;
2 Robinete cu bila pt instalatiile de racordare;
2 Roti Cauciucate si maner metalic pt deplasarea usoara la locul de utilizare;
Picior frontal antivibratie;
Protectie Termica a motorului impotriva deteriorarii la utilizarea intensiva;
Supapa de Scurgere a lichidului acumulat;
Comutator de Urgenta;
Manual de utilizare cu Certificat de garantie;

Acest UTILAJ pentru AER COMPRIMAT este ideal pentru conectarea la utilaje de etansare sau lubrifiere, utilaje de sudura sau pistoale de cuie, masini de curatat, suflat, vopsit sau lacuit, utilaje de insurubat sau desurubat, masini de pompare si masurare a presiunii in anvelopele autoturismelor, strangere de soc ocazionale si slabirii, inlocuirea rotilor, etc.

Fiecare Compresor este verificat cu atentie inainte de expediere si este umplut cu ulei, acesta fiind pregatit pentru utilizare. Puterea mare asigura livrarea unei cantitati mari de Aer si calitatea superioara a manoperei face ca aceste dispozitive sa fie printre cele mai performante compresoare pentru comprimat aer de pe piata. Se asigura service complet si service post-garantie, lucru ce ii face multumiti pana si pe cei mai exigenti dintre clienti.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL