COMPRESOR AER cu Rezervor Tampon de 50L, Presiune Max 8 bari SKY 50V

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Compresor Aer Comprimat

Cod produs: CA-SKY50V

PRET: 180 € + TVA si Transport

Acest Compresor Aer model SKY 50V este un utilaj de comprimat prevazut cu un Rezervor Tampon cu capacitate de 50 litri, Piston si asigura o presiune maxima de lucru de pana la 8 bari. Compresor-ul are un motor de tip V cu o putere de 2,2 kW (3CP), motor mult mai durabil fata de cele traditionale.

Dispozitivul pentru COMPRIMAT AER este dotat cu dispozitiv de reglare a presiunii de functionare, protectie termica impotriva supraincalzirii si supapa de siguranta pentru rezervor.

Acest compresor asigura o presiunea maxima generata in cilindru de 8 bari, fiind echipat cu doua pistoane care cresc parametrii de performanta si de lucru astfel incat sa poata lucra cu cele mai multe utilaje pneumatice de pe piata. Pistoanele sunt prevazute cu dispozitiv de racire a uleiului ce asigura stabilitate si o durata lunga de viata a acestora. Timpul de umplere a cilindrului de la 0 la 8 bari este de 01:25 minute.

Compresor-ul pt Aer Comprimat are un motor puternic de 2,2 kW (3CP) ce este prevazut cu doua supape reglabile, manometre indicatoare ale presiunii, un comutator de pornire / oprire si functionare continua (cand presiunea este maxima compresorul este oprit automat), supapa de siguranta, vizor pt controlul nivelului uleiului si o supapa speciala pentru eliminarea apei acumulate in interiorul rezervorului, supapa ce previne coroziunea.

De asemenea, aceasta unitate de comprimat aer este echipata cu o pompa de lubrifiere destinata utilizarii adecvate pe termen lung, asigurand fiabilitate si o durata de viata indelungata. Dotarea standard este completata de un manometru ce indica presiunea rezervorului cu regulator de presiune, si manometru ce faciliteaza pornirea si protectia termica a motorului si 2 roti puternice de cauciuc ce permit comutarea facila a acestui compresor aer intre mai multe locuri de utilizare.

Caracteristici tehnice
Capacitatea rezervorului 50 litri
Presiunea maxima 8 bari
Timpul de umplere a cilindrului de la 0 la 8 bari 01:25 minute
Pistoane 2 bucati in V
Debit Teoretic de Aer 220 litri/minut
Puterea motorului 2,2 kW (3CP)
Viteza motorului 2850 rotatii/minut
Tensiunea de alimentare 230 V, 50 Hz
Greutate neta compresor aer 40 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare

In dotarea standard Compresor-ul pentru Aer Comprimat este prevazut cu:
Compresor SKY 50V;
Reductor cu 2 manometre pentru presiunea din rezervor;
2 Robinete cu bila pt racordare;
2 Roti Cauciucate pt deplasarea usoara la locul de utilizare si picior frontal antivibratie;
Protectie Termica a motorului impotriva deteriorarii;
Supapa de Scurgere a lichidului acumulat;
Comutator de Urgenta;
Manual de utilizare cu Certificat de garantie;

Este ideal pentru conectarea la utilaje de etansare sau lubrifiere, utilaje de sudura sau pistoale de cuie, masini de curatat, suflat, vopsit sau lacuit, utilaje de insurubat sau desurubat, masini de pompare si masurare a presiunii in anvelopele autoturismelor, strangere de soc ocazionale si slabirii, inlocuirea rotilor, etc.

Fiecare Compresor este verificat cu atentie inainte de expediere si este umplut cu ulei, acesta fiind pregatit pentru utilizare. Puterea mare asigura livrarea unei cantitati mari de Aer si calitatea superioara a manoperei face ca aceste dispozitive sa fie printre cele mai performante compresoare pentru comprimat aer de pe piata. Se asigura service complet si service post-garantie, lucru ce ii face multumiti pana si pe cei mai exigenti dintre clienti.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL