COMPRESOR AER cu VAS TAMPON de 200 Litri si Presiune 10 Bari SKY 200V

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Compresor Aer Comprimat

Cod produs: CA-SKY200V

PRET: 770 € + TVA si Transport

COMPRESOR-ul Trifazat SKY 200V este un dispozitiv cu piston pt AER COMPRIMAT cu rezervor de 200 litri si presiunea maxima 10 bari. Se caracterizeaza prin putere ridicata si sursa de alimentare trifazata, raportul de transmisie prin bare ofera un cuplu ridicat ce asigura o functionare lina.

Compresorul de Aer are un rezervor cu o capacitate de 200 de litri realizat din tabla cu o grosime de 4 mm, fiind galvanizat pe ambele fete. Presiunea maxima generata in cilindru este de 10 bari iar motorul electric de conducere al acestui compresor are o putere de 4 kW, 5,5 CP. Puterea de transmisie se realizeaza printr-un cablu de cupru ridicat ce asigura o buna functionare a acestuia.

Acest Compresor Aer este prevazut cu o constructie ce include un de 2 pistoane cu ulei de racire in V ce ofera stabilitate si o durata lunga de viata, pistonul asigurand de asemenea, disiparea caldurii ce recomanda acest dispozitiv pt utilizarea profesionala. La fiecare din cei doi cilindri este montat un filtru metalic mare.

Acest aparat aer comprimat este prevazut cu un manometru indicator al presiunii situat in partea frontala a acestuia, doua valve de iesire cu bila si iesiri aditionale de ¾ inch pentru conectarea la al doilea furtun sau la sistemul pneumatic.

De asemenea, este prevazut cu un conector care permite pornirea / oprirea si functionarea continua a acestui utilaj (cand presiunea atinge valoarea maxima se opreste automat), supapa de siguranta, vizor pt controlul nivelului uleiului si o supapa speciala destinata evacuarii apei acumulate in interiorul containerului care protejeaza impotriva coroziunii. In constructia standard a acestui compresor aer este inclusa o pompa de lubrifiere destinata utilizarii adecvate pe termen lung, asigurand fiabilitate si o durata de viata indelungata.

Caracteristici tehnice
Capacitatea rezervorului 200 litri
Grosime perete rezervor 4 mm
Presiunea maxima 10 bari
Puterea motorului 4,0 kW, 5,5 CP
Tip motor trifazat
Tensiune de alimentare 400 V, 50 Hz
Protectie de alimentare 3*16A, tip C
Consum de curent ~ 8,12 A
Viteza motorului 2900 rotatii/minut
Viteza pompei 1050 rotatii/minut
Pistoane 2 bucati in V
Diametrul cilindrului 90 mm
Cursa 60 mm
Comutator de control presiune 7 - 10 bari
Temperatura aerului pompat 50° C
Temperatura apei din cilindru la functionare lunga 47° C
Temperatura capului la functionare lunga 70° C
Medie Debit de Aer 630 litri/minut
Presiune supliment de performanta 7 - 10 bari = 699 litri/minut
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.480*450*980 mm
Greutate Unitate de Comprimat Aer 160 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare

In dotarea standard acest Compresor de Comprimat Aer este prevazut cu:
Compresor SKY 200V;
Reductor cu 2 manometre pentru presiunea din rezervor;
2 Robinete cu bila pt racordare;
4 Roti Cauciucate pt deplasarea usoara la locul de utilizare si carlige in fata si in spate;
Protectie Termica a motorului impotriva deteriorarii;
Supapa de Scurgere a lichidului acumulat;
Comutator de Urgenta;
Manual de utilizare cu Certificat de garantie;

Datorita constructiei sale, acest dispozitiv de COMPRIMAT AER este utilizat pe scara larga si satisface atat utilizatorii amatori cat si pe cei profesionisti, standardul de performanta si marimea cilindrului permitand conectarea la o gama mare de accesorii pneumatice si utilaje de etansare sau lubrifiere, utilaje de sudura sau pistoale de cuie, masini de curatat, suflat, vopsit sau lacuit, utilaje de insurubat sau desurubat, masini de pompare si masurare a presiunii in anvelopele autoturismelor, strangere de soc ocazionale si slabirii, inlocuirea rotilor, masini de foraj, taiere sau macinare, etc.

Fiecare Compresor este verificat cu atentie inainte de expediere si este umplut cu ulei, acesta fiind pregatit pentru utilizare. Puterea mare asigura livrarea unei cantitati mari de Aer si calitatea superioara a manoperei face ca aceste dispozitive sa fie printre cele mai performante compresoare pentru comprimat aer de pe piata. Se asigura service complet si service post-garantie, lucru ce ii face multumiti pana si pe cei mai exigenti dintre clienti.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL