COMPRESOR cu VAS Orizontal de 50 L si Presiune 10 Bari UNM 410-10-50 W

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Compresor Aer Comprimat

Cod produs: CA-UNM41050W

PRET: 669 € + TVA si Transport

Compresorul Orizontal pt Aer Comprimat model UNM 410-10-50 W este ideal pt utilizarea profesionala avand un rezervor de 50 litri si presiune reglabila pana la 10 Bari. Are o functionare complet automata si este dotat cu comutator de presiune, piston mobil si protectie pt motor.

Acest Compresor Orizontal pentru Comprimat Aer este ideal pt utilizarea profesionala cu masinile si utilajele pneumatice care necesita o cantitate ridicata de aer, acest dispozitiv avand o unitate puternica cu 2 cilindri de comprimare a aerului. Este prevazut cu un filtru reductor de presiune ce asigura rezultate bune de lucru iar turatia joasa a acestui compresor aer protejeaza componentele acestuia si reduce nivelul de zgomot si al vibratiilor.

Este un dispozitiv de comprimat cu functionare complet automata dotat cu piston mobil, comutator de presiune, protectie a motorului si buton de deschidere - inchidere. Standard, acest compresor aer, este echipat cu absolut toate accesoriile de siguranta, cablu electric cu mufa si comutator de presiune.

Dispozitivul pentru aer comprimat este echipat cu supapa de siguranta, manometru si supapa de evacuare a condensului. Manerul sudat la posterior si rotile cu care este prevazut imbunatateste capacitatea de incarcare si transport a acestui compresor orizontal.

Caracteristici tehnice
Capacitatea rezervorului 50 litri
Presiunea maxima 10 bari
Puterea motorului 2,2 kW
Tensiune de alimentare 230 V
Capacitate Aspiratie 410 litri/minut
Capacitate umplere 295 litri/minut
Viteza 1210 rotatii/minut (-1)
Nivel de zgomot 96 dB (A)
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 820*410*810 mm
Greutate neta compresor aer 64 Kg.
Greutate bruta cu ambalaj 85,5 Kg
Garantie 3 ani
Informatii suplimentare

In dotarea standard acest Aparat Orizontal de Comprimat Aer este prevazut cu:
Compresor UNM 410-10-50 W;
Piston mobil;
Comutator de Presiune;
2 Roti Cauciucate pt deplasarea usoara la locul de utilizare si maner sudat;
Protectie Termica a motorului impotriva deteriorarii;
Supapa de Scurgere a condensului;
Supapa de Siguranta;
Manometru;
Comutator de Urgenta;
Cablu electruc cu mufa;
Manual de utilizare cu Certificat de garantie;

Datorita constructiei sale, acest APARAT de COMPRIMAT AER este utilizat pe scara larga si satisface atat utilizatorii amatori cat si pe cei profesionisti, standardul de performanta si marimea cilindrului permitand conectarea la o gama mare de accesorii pneumatice si utilaje de etansare sau lubrifiere, utilaje de sudura sau pistoale de cuie, masini de curatat, suflat, vopsit sau lacuit, utilaje de insurubat sau desurubat, masini de pompare si masurare a presiunii in anvelopele autoturismelor, utilaje de slabit si strans pt inlocuirea rotilor, sablatoare, masini de gaurit, taiere sau slefuire.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2020  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL