Utilaj COMPRIMAT AER cu Rezervor 100 L si Presiune 10 Bari SKY 100-400V

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Compresor Aer Comprimat

Cod produs: CA-SKY100-400V

PRET: 410 € + TVA si Transport

Utilaj-ul de Comprimat Aer model SKY 100-400V este un COMPRESOR cu piston echipat cu 3 faze de putere ce ofera un cuplu ridicat rezultand o rezistenta crescuta la functionarea continua. Capacitatea rezervorului de aer este de 100 litri si garanteaza o presiune maxima de lucru de 10 bari.

Acest compresor pentru Comprimat Aer este un dispozitiv profesional echipat cu un motor puternic trifazat de 3,0 kW (4CP) cu o viteza de 2840 rotatii/minut, tensiunea de alimentare a compresorului fiind de 400 V (50 Hz).

Datorita curentului trifazic ce asigura un cuplu ridicat, acest compresor de aer se caracterizeaza printr-o rezistenta crescuta la utilizarea continua si o realimentare rapida pana la limitele superioare ale presiunii maxime. Acest Compresor Aer are incluse standard supape reglabile, manometre care indica presiunea pozitionate in partea din fata a iesirilor de compresie si 2 conectori rapizi pe clema furtun.

Acest utilaj de comprimat este prevazut cu un conector accesibil care permite pornirea / oprirea si functionarea continua a acestui utilaj (cand presiunea atinge valoarea maxima se opreste automat), supapa de siguranta, vizor pt controlul nivelului uleiului si o supapa speciala destinata evacuarii apei acumulate in interiorul containerului care protejeaza impotriva coroziunii. Compresor-ul de Aer este echipat cu o pompa de lubrifiere destinata utilizarii adecvate pe termen lung ce asigura fiabilitate si o durata de viata indelungata.

Datorita constructiei sale acest dispozitiv este utilizat pe scara larga si satisface atat utilizatorii amatori cat si pe cei profesionisti. Dotarea cu roti puternice de cauciuc si cu maner de metal, permit comutarea facila a acestui compresor aer intre mai multe locuri de utilizare.

Performanta si marimea cilindrului permit conectarea la o gama diversa de masini pneumatice, iesirea de 320 litri si presiunea de 10 bari asigurand o putere suficienta de 600 Nm, acest compresor aer fiind ideal pt masini de etansare sau ungere, utilaje de sudura sau pistoale de cuie, masini de curatat, suflat, vopsit sau lacuit, utilaje de insurubat sau desurubat, masini de pompare si masurare presiune in anvelopele autoturismelor, etc.

Caracteristici tehnice
Capacitatea rezervorului 100 litri
Presiunea maxima 10 bari
Puterea motorului 3,0 kW, 4 CP
Tip motor trifazat
Tensiune de alimentare 400 V, 50 Hz
Protectie de alimentare 3*16A, tip C
Consum de curent ~ 6,12 A
Viteza motorului 2840 rotatii/minut
Viteza pompei 1050 rotatii/minut
Pistoane 1 bucata
Diametrul pistonului 65 mm
Cursa 68 mm
Comutator de control presiune 7 - 10 bari
Temperatura aerului pompat maxim 89° C
Debit Teoretic de Aer 480 litri/minut
Capacitate de eficienta compresor 320 litri/minut
Capacitate efectiva testata 0 - 10 bari = 333 litri/minut
Presiune supliment de performanta 7 - 10 bari = 357 litri/minut
Nivel de presiune acustica 82,4 dB (A)
Nivel de putere acustica 97 dB (A)
Grosime perete rezervor 3 mm
Prezentare video
Informatii suplimentare

In dotarea standard acest Compresor Aer este prevazut cu:
Compresor SKY 100-400V;
Reductor cu 2 manometre pentru presiunea din rezervor;
2 Robinete cu bila pt racordare;
2 Roti Cauciucate pt deplasarea usoara la locul de utilizare si picior frontal antivibratie;
Protectie Termica a motorului impotriva deteriorarii;
Supapa de Scurgere a lichidului acumulat;
Comutator de Urgenta;
Manual de utilizare cu Certificat de garantie;

Este ideal pentru conectarea la utilaje de etansare sau lubrifiere, utilaje de sudura sau pistoale de cuie, masini de curatat, suflat, vopsit sau lacuit, utilaje de insurubat sau desurubat, masini de pompare si masurare a presiunii in anvelopele autoturismelor, strangere de soc ocazionale si slabirii, inlocuirea rotilor, etc.

Fiecare Compresor este verificat cu atentie inainte de expediere si este umplut cu ulei, acesta fiind pregatit pentru utilizare. Puterea mare asigura livrarea unei cantitati mari de Aer si calitatea superioara a manoperei face ca aceste dispozitive sa fie printre cele mai performante compresoare pentru comprimat aer de pe piata. Se asigura service complet si service post-garantie, lucru ce ii face multumiti pana si pe cei mai exigenti dintre clienti.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL