FERASTRAU pt Taiat METALE cu BANDA, Clema si Brat Pivotant MCB 350 HD

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Ferastrau Banzig Metale

Cod produs: FBM-MCB350HD

PRET: 2.830 € + TVA si Transport

Fierastraul profesional cu banda pt Taiat Metale model MCB 350 HD este un taietor cu banda metalica, clema rapida si brat pivotant intr-un interval de la -45° la +60°. Este echipat cu manometru si un ceas de rulare, banda metalica permite aranjarea in plan perpendicular sau la unghi.

Fierastraul Banzig este ideal pt utilizarea industriala in productia de serie de Decupare Metale, datorita constructiei sale robuste permite taierea in plan perpendicular pe axa materialului taiat sau la orice unghi intre -45° - 60° iar datorita unei menghine rotative care este echipata cu o clema de prindere rapida se pot taia metale si la unghiuri intre 0° - 45°.

Acest BANZIG poate fi utilizat prin rotirea bratului de taiere spre stanga si dreapta si poate realiza operatii de debitare pentru o gama larga de materiale, inclusiv cele din otel inoxidabil, scule din otel, materiale si profile complete. Bratul fierastraului este realizat din fonta omogena iar utilizat impreuna cu o banda de taiere de 27 mm permite taieri in serie a profilelor precum si a materialelor solide.

Ghidajele lamei de taiere sunt prevazute cu placi din material dur, acestea fiind responsabile pentru precizia de taiere. Bratul este echipat cu un senzor automat al tensiunii benzii, este inclinat cu 25° ceea ce prelungeste durata de viata a lamei.

Operatorul porneste aparatul prin apasarea butonului de pornire si seteaza viteza de taiere; dupa ce ati terminat de lucrat cu fierastraul acesta se opreste automat iar operatorul ridica manual bratul in pozitia de start. Elementul de taiere poate fi alimentat manual sau prin orice dispozitiv de alimentare, in timpul taierii alimentarea fiind gravitationala pe principiul curgerii uleiului intr-un cilindru hidraulic cu doua camere.

Fierastraul cu Brat Pivotant are o banda de taiere cu doua viteze, 32 si 72 m/min, care poate fi setata prin intermediul panoului de control. Coborarea bratului se realizeaza manual la viteza dorita, acesta fiind instalat in mod ergonomic la cilindrul hidraulic. Viteza adecvata de coborare a bratului de taiere metale este obtinuta datorita supapei de control a debitului de ulei intre camerele cilindrului hidraulic.

Fierastraul Banzig are un control lin automat, bratul fiind alimentat gravitational in partea inferioara. Fierastrau cu Banda este echipat la partea inferoara a bratului cu o perie de sarma ce poate fi utilizata pentru curatarea benzii iar acest lucru previne infundarea lamei si asigura o taiere eficienta si o functionare perfecta.

Caracteristici tehnice
Dimensiuni Taiere Tub Metalic - Unghi Ø270 mm
Dimensiuni Taiere Tub Metalic - Unghi 45° Dreapta Ø230 mm
Dimensiuni Taiere Tub Metalic - Unghi 45° Stanga Ø200 mm
Dimensiuni Taiere Tub Metalic - Unghi 60° Dreapta Ø140 mm
Dimensiuni Taiere Profil Metal - Unghi 350*240 mm
Dimensiuni Taiere Profil Metal - Unghi 45° Dreapta 230*150 mm
Dimensiuni Taiere Profil Metal - Unghi 45° Stanga 200*170 mm
Dimensiuni Taiere Profil Metal - Unghi 60° Dreapta 140*140 mm
Dimensiuni Taiere Metal Patrat - Unghi 260*260 mm
Dimensiuni Taiere Metal Patrat - Unghi 45° Dreapta 210*210 mm
Dimensiuni Taiere Metal Patrat - Unghi 45° Stanga 170*170 mm
Dimensiuni Taiere Metal Patrat - Unghi 60° Dreapta 140*140 mm
Dimensiunea panzei fierastraului 2.925*27*0,9 mm
Viteza benzii 36 / 72 m/min -1
Diametru volant Ø330 mm
Diametru minim de taiere Ø5 mm
Lungimea minima a materialului 100 mm
Inaltimea menghinei 940 mm
Tensiunea de alimentare 400 V
Tip alimentare trifazata
Puterea motorului 2,2 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 2.000*1.330*2.020 mm
Greutate Fierastrau Banzig 600 Kg.
Informatii suplimentare

Actionarea masinii este pransmisa prin intermediul unui angrenaj melcat umplut cu ulei de angrenare. Viteza necesara a benzii liniare este obtinuta prin schimbarea raportului prin roata de intindere intre angrenajul melcat si motorul de antrenare. Masina este prevazuta cu un sistem inchis de racire emulsie cu alimentarea fluidului la ghidajele lamei si cu un opritor gradat pentru stabilirea lungimii materialului taiat.

Constructia masinii este solida, bratul, menghina si masa rotativa fiind realizate din fonta turnata. Baza masinii este compusa dintr-o placa dreptunghiulara rigida realizata din tabla de otel, in interiorul careia se afla un rezervor pentru lichidul de racire si o pompa pentru lichidul de racire. Panoul de control al masinii de taiat metale este situat aproape de angrenajul melcat care este actionat de un motor electric trifazat de 2,2 kW care este protejat termic si o banda de ghidare de calitate.

Tot in dotarea standard a acestui FERASTRAU cu BRAT PIVOTANT sunt incluse un extensometru de timp cu senzor de tensiune a benzii, un comutator de inchidere automata in cazul in care banda de taiere este rupta, role de alimentare si cu cabina inchisa pt depozitarea uneltelor necesare in decursul efectuarii operatiilor de DECUPARE METAL.

Siguranta in timpul procesului de taiere este asigurata printr-o instalatie electrica care indeplineste toate cerintele CE, fierastraul cu banda fiind echipat cu comutator de limitare a cursei care opreste masina dupa terminarea taierii, un buton de urgenta, microintrerupatoare pt oprirea masinii cand cureaua de transmisie sau banda de taiere sunt deschise.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL