FIERASTRAU PANGLICA Semiautomat pt DEBITAT METALE PMS 270/350 HAD

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Ferastrau Banzig Metale

Cod produs: FBM-PMS2735

PRET: X € + TVA si Transport

Acest Fierastrau Panglica model PMS 270/350 HAD este un utilaj mecanic semiautomat pt debitat metale in unghi stanga dreapta. Cadrul acestui fierastrau este rabatabil si permite taierea dubla in unghi de la 60° pana la 45°; are un sistem de avans actionat hidraulic.

Acest Fierastrau Panglica de Debitat Metale este un utilaj semi-automat proiectat pentru taierea materialului solid, profilelor si tevilor metalice. Este echipat cu un dispozitiv hidraulic prin intermediul caruia se controleaza coborarea si ridicarea bratului taietor fiind proiectat pentru taierea eficienta a materialelor metalice. Bratul rigid si pompa hidraulica puternica permit taierea profilelor metalice dintr-o gama dimensionala completa.

Inaltimea maxima de ridicare a bratului taietor este stabilita de catre operator, lama de taiere putand fi setata chiar deasupra materialului si in timpul functionarii. Ciclul de lucru semi-automat se caracterizeaza prin faptul ca dupa plasarea materialului ce urmeaza a fi taiat in menghina de prindere, avem posibilitatea setarii pe desktop-ul unitatii de comanda sau intr-un ciclu comutator de taiere hidraulic prin pedala de picior in mod semi-automat.

Strangerea menghinei, comutarea pe panza de fierastrau si a lichidului de racire, executarea procesului de taiere si ridicarea bratului, deschiderea menghinei si oprirea benzii si a agentului de racire se pot seta prin intermediul panoului de comanda, acest lucru facilitand realizarea operatiilor de DEBITARE METALE intr-un mod eficient si rapid.

Avansul benzii de taiere poate fi ajustat in timpul taierii de la 1 la 10 m/min, eficienta sietemului hidraulic permitand prelucrarea pieselor mari. Banda Fierastraului Panglica este adaptata pentru unghiuri de taiere de la pana la 60° in sens orar si 45° in sens antiorar. Dispozitivul de taiere este echipat cu un sistem de racire, tensiometru care indica presiunea de lucru avand si un sistem de ghidaj al panzei cu carbid cu rulmenti cu bile.

Caracteristici tehnice
Dimensiunea Banda Ferastrau 3.160*27*0,9 mm
Dimensiuni Taiere Bare Metal Rotund - Unghi Ø270 mm
Dimensiuni Taiere Bare Metal Rotund - Unghi 45° D Ø240 mm
Dimensiuni Taiere Bare Metal Rotund - Unghi 45° S Ø210 mm
Dimensiuni Taiere Bare Metal Rotund - Unghi 60° Ø160 mm
Dimensiuni Taiere Profil Metalic - Unghi 350*220 mm
Dimensiuni Taiere Profil Metalic - Unghi 45° D 240*160 mm
Dimensiuni Taiere Profil Metalic - Unghi 45° S 180*180 mm
Dimensiuni Taiere Bare Metal Patrate - Unghi 260*260 mm
Dimensiuni Taiere Bare Metal Patrate - Unghi 45° D 220*220 mm
Dimensiuni Taiere Bare Metal Patrate - Unghi 45° S 150*150 mm
Dimensiuni Taiere Bare Metal Patrate - Unghi 60° 180*180 mm
Viteza de taiere panza fierastrau metale 34 - 68 m/min
Viteza de alimentare 1 - 10 m/min.
Putere motor principal 1,5 kW
Tensiunea de alimentare motoare 400 V, 50 Hz.
Putere servomotor de alimentare 1,3 / 2 kW
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 1.841*749*1.092 mm
Greutate Ferastrau Panglica Metale 460 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL