Fierastrau BANZIG pt TAIAT METALE Vertical si Perpendicular MCB 181 20mm

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Ferastrau Banzig Metale

Cod produs: FBM-MCB18120

PRET: 890 € + TVA si Transport

Acest Fierastrau BANZIG pt Taiat Metale model MCB 181 20 mm este un utilaj cu BANDA ce permite taierea in plan vertical si perpendicular pe axa materialului sau la orice unghi in intervalul 45° - 90°. Este un utilaj cu eficienta mare si operare usoara fiind proiectat pt utilizatorii profesionisti.

Acest Fierastrau BANZIG Universal pt Decupat Metale permite taierea in plan vertical si perpendicular pe axa materialului sau la orice unghi in intervalul 45° - 90° iar datorita unei menghine rotative exista posibilitatea taierii metalelor si la unghiuri intre 0° - 45°.

Fierastraul de TAIAT METAL are un sistem de transmisie al puterii printr-o Banda compusa din doua roti din fonta, prima roata se numeste roata de intindere / tensionare (ce poate fi reglata printr-o parghie) iar cea de-a doua roata motrice. Catre roata de tensionare este transmis direct cuplul de la angrenajul melcat in timp ce este actionat de un motor electric.

Bratul BASCULANT este realizat din fonta si asigura o rigiditate mare in timpul taierii metalelor si astfel se elimina orice fel de vibratie, acesta putand fi setat vertical si poate taia chiar si lemne pt foc. Viteza adecvata de coborare a bratului de taiat metal este obtinuta datorita supapei care are rolul de reglementare a debitului de ulei intre camerele cilindrului hidraulic de actionare a bratului.

Elementul de debitare poate fi alimentat manual sau prin orice dispozitiv de alimentare, in timpul taierii alimentarea fiind gravitationala pe principiul curgerii uleiului intr-un cilindru hidraulic cu doua camere. Viteza necesara a benzii liniare este obtinuta prin schimbarea raportului prin roata de intindere intre angrenajul melcat si motorul de antrenare.

Caracteristici tehnice
Dimensiunea panzei fierastraului 2.360*20*0,9 mm
Diametru maxim de Taiere Perpendiculara Ø180 mm
Diametru maxim de Taiere in Unghi de 45° Ø135 mm
Dimensiuni de Taiere Perpendiculara 300*180 mm
Dimensiuni de Taiere in Unghi de 45° 135*180 mm
Tensiunea benzii mecanica (sau manuala)
Viteza curelei 21, 34, 46, 56 m/min
Viteza de alimentare 0 - 50 m/min
Controlul coborarii bratului fara trepte - cilindru hidraulic
Tensiunea de alimentare 400 V, 50 Hz.
Tip alimentare trifazata
Puterea motorului principal S1 100% 1,1 kW
Puterea motorului principal S6 40% 1,5 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.180*450*1.000 mm
Greutate Fierastrau Universal cu Banda 190 Kg.
Informatii suplimentare

Acest Banzig de Taiat Metale este echipata cu o cutie electrica care indeplineste cerintele PIP, un motor de 1,5 kW si o banda de ghidare de calitate. Panoul de control al fierastraului de taiat este situat aproape de angrenajul melcat care este actionat de un motor electric.

Baza masinii este compusa dintr-o placa dreptunghiulara rigida realizata din tabla de otel, in interiorul careia se afla un rezervor pentru lichidul de racire si o pompa pentru lichidul de racire. De asemenea, acest Fierastrau cu Banda este echipat cu o perie de sarma pentru curatarea benzii iar acest lucru previne infundarea lamei si asigura o taiere eficienta.

La partea superioara a bazei masinii este fixat un rezervor pt drenarea lichidului de racire si un container pt resturile rezultate in timpul taierii materialului. Pe rezervor este fixata masa de lucru din fonta si dispozitivul de prindere la care este fixat bratul fierastrau cu banda. In partea inferioara, soclul masinii este prevazut cu gauri pt osiile rotilor.

FERASTRAUL BANZIG de DEBITAT METAL MCB 181-20mm este ideal pt utilizarea industriala in productia de serie fiind prevazut standard cu urmatoarele dispozitive:
Banda bimetalica RONTGEN;
Perie pentru curatarea benzii de umpluturi;
Cilindru hidraulic de ultima generatie;
Dispozitive de prindere a materialului cu clema;
Sistem cu lichid de racire;
Limitator cu oprire la finalizarea operatiei;
Intrerupatoare automate pentru limita;
Protectie termica a motorului;
4 roti pentru deplasarea masinii;

Acest fierastrau cu banda este prevazut standard cu o instalatie electrica care indeplineste toate standardele de siguranta CE ce asigura siguranta in timpul procesului de debitare. Fierastraul Banzig este echipat cu comutator de limitare a cursei care opreste masina dupa terminarea taierii, un buton de urgenta si microintrerupatoare pt oprirea masinii cand cureaua de transmisie sau banda de taiere sunt deschise.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL