Fierastrau CIRCULAR PENDULAR cu Menghina pt TAIAT Tevi METAL MK 250

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Fierastrau Circular Pendula

Cod produs: FCP-MK250

PRET: 1.299 € + TVA si Transport

Acest Fierastrau Circular Pendula pt Taiat Metale model MK 250-400V este ideal pt taierea metalelor precum otel, aliaje usoare si profile. Pivotarea unitatii de taiere si a menghinei duble de -45° 0° +45° face ca acest ferastrau metale sa fie ideal pentru taieri de imbinare in colt pana la 45°.

Fierastraul Pendula pentru Taiat Tevi Metalice este utilaj profesional de debitat metale ideal pt realizarea unei arii largi de aplicatii. Este prevazut cu maneta de control ergonomica cu intrerupator de siguranta si disc placat TiN iar capacul de protectie este prevazut cu sistem de inchidere automata conform normelor CE.

Rezultatele precise de taiere metale se datoreaza menghinei speciale cu care se fixeaza piesele in partea dreapta si stanga a discului taietor si asigura taieri precise si lipsite de bravuri. Valorile reduse ale turatiei sunt ideale pentru prelucrarea otelului inoxidabil iar rotile dintate calite si rectificate ruleaza in baie de ulei asigurand astfel o functionare silentioasa. De asemenea, este prevazut cu sistem de racire.

Acest FERASTRAU PENDULA are o menghina cu deschidere mare si este ideal pt utilizarea intensiva in realizarea diverselor operatii de taiere a tevilor metalice rotunde, plate sau rectangulare oferind o precizie la taiere in diferite unghiuri.

Caracteristici tehnice
Dimensiuni lama de taiere metal Ø250 mm
2 Viteze de rotatie a lamei taietoare 52 / 104 rot/min
Capacitate maxima de taiere teava rotunda la 90° Ø70 mm
Capacitate maxima de taiere teava rotunda la 45° Ø65 mm
Capacitate maxima taiere teava patrata la 90° (l*h) 70*70 mm
Capacitate maxima taiere teava patrata la 45° (l*h) 60*60 mm
Capacitate taiere teava rectangulara la 90° (l*h) 95*55 mm
Capacitate taiere teava rectangulara la 45° (l*h) 65*55 mm
Putere motor S1 (100%) 0,95 / 1,32 kW (1,3 / 1,8 CP)
Tensiunea de alimentare 400 V
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 760*570*880 mm
Greutate neta Fierastrau Metale 85 Kg.
Informatii suplimentare

Fierastrau Pendula pt Taiat TEVI Metalice este prevazut standard cu:
Fierastrau MK250-400V;
Panza Circulara de Taiere Tevi Metal;
Menghina pt Fixarea Rapida a Piesei de Taiat;
Echipament de Racire;
Stand;

Optional se pot livra Panze Circulare de Taiere si lichid pentru sistemul de racire.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL