Ghilotina HIDRAULICA pentru Taiere TABLE cu FOARFECE si CNC C2006

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Ghilotina Hidraulica

Cod produs: NIR-102

PRET: 19.900 € + TVA si Transport

Utilaj-ul de Taiat Table cu Foarfece si CNC C2006 este o GHILOTINA HIDRAULICA realizata din otel stabilizat care rezista la eforturi mari fara deformatii. Rezistenta materialului la taiere pe verticala este mult mai mica iar acest lucru conduce la o economie considerabila de energie.

Ghilotina Hidraulica Nargesa C2006 este destinata taierii verticale a foilor metalice fiind fabricata din otel sudat si stabilizat care permite utilizarea utilajului la eforturi mari fara nici un fel de distorsiune. La acest utilaj uzura paletelor este aproape nula, viata acestora fiind de 4 ori mai mare decat la alte sisteme de debitare table.

Aceasta Foarfeca Hidraulica ofera o lungime de taiere table de 2030 mm cu o grosime maxima de 6 mm pentru foile metalice din otel (450N/mm2) si 4 mm pentru cele din inox (700N/mm2). Ghilotina dispune de un sistem de limitare la cota actionat prin CNC cu o deplasare maxima de 700 mm, precizia si repetibilitatea pozitionarii fiind de +/- 0,1 mm.

Avantajele taierii verticale a tablelor in comparatie cu taierile oscilante sunt economisirea energetica, rezistenta materialului la taietura verticala fiind mult mai mica ceea ce genereaza o economie considerabila de energie, calitatea taieturii care este curata, precisa si perfecta si nu in ultimul rand prelungirea vietii paletelor care au o durabilitate de 4 ori mai mare fata de alte sisteme de taiere.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de taiere a tablei 2030 mm
Grosime maxima tabla otel (450N/mm2) 6,0 mm
Grosime maxima tabla inox (700N/mm2) 4,0 mm
Limitare la cota 700 mm
Precizia si repetabilitatea pozitionarii +/- 0,1 mm
Neck pentru taieturi cu lungime mai mare 190 mm
Curse / minut (toate lungimile) 10
Ciocane hidraulice independente 10
Lungime brat de indoire milimetrica 1000 mm
Inclinarea cutitelor de taiere 1,75°
Puterea motorului 5,5 kW / 7,5 CP
Tip motor trifazat
Tensiune de alimentare 400 V
Pompa hidraulica 16 litri
Capacitatea rezervorului 73 litri
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 2675*2364*1762 mm
Greutate aproximativa 4850 kg
Prezentare video
Informatii suplimentare

Ghilotina Hidraulica de taiat table cu Foarfece si CNC Nargesa C2006

• Sistem de limitare la cota actionat prin CNC in intervalul masurat 0 - 700 mm;
• Afisaj digital;
Lame de taiere inferioare si superioare cu 4 muchii potrivite pentru taierea pieselor din otel inoxidabil;
• Dispozitiv de iluminare a zonei de taiere prin LED-uri;
• Zona de marcaj subtire pentru taierile manuale;
• 2 brate de masa de 1000 mm;
• Actionare prin pedala de siguranta si dispozitiv pentru oprirea de urgenta;
• Uvertura spate cu dispozitive de siguranta optoelectronice;
• Dispozitiv de indepartare a materialului din partea din spate a ghilotinei;
Pedala de control;

Toate produsele Nargesa sunt in conformitate cu reglementarile europene CE pentru fabricarea de masini industriale. Toate produsele sunt fabricate in Spania, componentele hidraulice si electronice sunt complet standard de la cele mai bune marci din Europa cu suport tehnic peste tot in lume: Rexroth, Bosch, Roquet, Schneider Electric, LG, Telemecanique, Pizzato, etc. Masina se livreaza asamblata complet.

Fisiere:
Date tehnice Ghilotina Hidraulica Nargesa C2006 (fisier PDF)
Manual de instructiuni FOARFECA HIDRAULICA Nargesa C2006 (fisier PDF)


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL