GHILOTINA actionata Mecanic pentru TAIAT Table de 2,5 ml QH2500

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Ghilotina Mecanica

Cod produs: NIR-095

PRET: 9.590 € + TVA si Transport

Ghilotina cu Foarfece Mecanice model QH 2500 are in componenta o bara de protectie electrica, bara din spate este actionata de un motor electric si are o pozitie de citire digitala. Acest utilaj mecanic mai beneficiaza de un set de cutite din otel si grilaje de protectie laterale.

GHILOTINA Mecanizata pentru TAIAT TABLE poate debita foi metalice cu o grosime de 3,2 mm pe o lungime maxima de lucru de 2,5 metri. Este un utilaj destinat utilizarii la nivel industrial fiind dotat standard cu cele mai performante accesorii de siguranta si eficienta.

Foarfeca mecanica pentru taierea tablelor are un opritor electric, modelele particulare difera in functie de intervalul de taiere. Oprirea din spate este actionata de un motor electric, pozitia acesteia putand fi stabilita pe un dispozitiv de citire digitala. De asemenea, se poate ajusta decalajul intre taieri pentru eficientizarea operatiilor in timpul procesarii de serie a tablelor.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de taiere a tablei 2500 mm
Grosime maxima tabla (Rm 450 MPa) 3,2 mm
Unghi de inclinare port cutite superioare 1°20'
Deplasarea barei de protectie 15 - 600 mm / oprire electrica
Taieri / minut 47
Puterea motorului 7,5 kW / 10 CP
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 3200*2260*1360 mm
Greutate neta 2100 kg
Informatii suplimentare

Foarfeca motorizata cu motor actionat electric prin pedala de picior;
Dispozitiv de oprire spate actionat electric;
Kit de Taieri;
Ghidarea foilor metalice pe masa cu ajutorul mingilor metalice;
3 slide-uri frontale;
• Stabilirea masurii pentru oprirea frontala;
Grilaje laterale de protectie;
Aparatoare de protectie pentru spate;
Comutator de picior;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL