FOARFECA Hidraulica cu Actionare CNC pt Debitare TABLE de 3ml C3006

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Ghilotina Hidraulica

Cod produs: NIR-103

PRET: 26.500 € + TVA si Transport

Aceasta MASINA TAIAT TABLA cu CNC model C3006 Nargesa este o FOARFECA Hidraulica fabricata din otel ce asigura rezistenta la eforturi mari fara nici un fel de distorsiune. Rezistenta materialului la taietura verticala este mai mica asigurand o economie mare de energie.

Aceasta Foarfeca Hidraulica model Nargesa C3006 ofera o lungime de taiere table de 3030 mm cu o grosime maxima de 6 mm pentru foile metalice din otel (450N/mm2) si 4 mm pentru cele din inox (700N/mm2). Foarfeca dispune de un sistem de limitare la cota actionat prin Comanda Numerica Compiuterizata cu o deplasare maxima de 700 mm, precizia si repetitibulitatea pozitionarii fiind de +/- 0,1 mm.

Ghilotina Hidraulica este ideala pentru TAIERI Verticale a FOILOR METALICE fiind fabricata din otel sudat si stabilizat care permite utilizarea utilajului la eforturi mari fara nici un fel de distorsiune. La acest utilaj uzura paletelor este aproape nula, acestea avand o durata de viata de 4 ori mai mare decat la alte sisteme de taiere table.

Sistemul de Debitare verticala a tablelor in comparatie cu debitarile oscilante are numeroase avantaje precum economisirea energetica, rezistenta materialului la debitarea verticala fiind mult mai mica ceea ce genereaza o economie considerabila de energie, calitatea debitarii care este curata, precisa si perfecta si nu in ultimul rand prelungirea vietii paletelor care au o durabilitate de 4 ori mai mare fata de alte sisteme de debitare.

Caracteristici tehnice
Lungimea maxima de debitare a tablei 3030 mm
Grosime maxima tabla otel (450N/mm2) 6,0 mm
Grosime maxima tabla inox (700N/mm2) 4,0 mm
Limitare la cota 700 mm
Precizia si repetabilitatea pozitionarii +/- 0,1 mm
Neck pentru debitari cu lungime mai mare 173 mm
Curse / minut (toate lungimile) 12
Ciocane hidraulice independente 15
Lungime brat de indoire milimetrica 1000 mm
Inclinarea cutitelor de debitare 1,75°
Puterea motorului 9,2 kW / 12 CP
Tip motor trifazat
Tensiune de alimentare 400 V
Pompa hidraulica 22 litri
Capacitatea rezervorului 96 litri
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 3675*2467*1816 mm
Greutate aproximativa 8000 kg
Prezentare video
Informatii suplimentare

FOARFECA Hidraulica de DEBITAT TABLE cu Actionare CNC Nargesa C3006

• Sistem de limitare la cota actionat prin CNC in intervalul masurat 0 - 700 mm;
• Afisaj digital;
Lame de taiere inferioare si superioare cu 4 muchii potrivite pentru debitarea pieselor din otel inoxidabil;
• Dispozitiv de iluminare a zonei de debitare prin LED-uri;
• Zona de marcaj subtire pentru debitarile manuale;
• 2 brate de masa de 1000 mm;
• Actionare prin pedala de siguranta si dispozitiv pentru oprirea de urgenta;
• Uvertura spate cu dispozitive de siguranta optoelectronice;
• Dispozitiv de indepartare a materialului din partea din spate a foarfecei;
Pedala de control;

Toate produsele Nargesa sunt in conformitate cu reglementarile europene CE pentru fabricarea de masini industriale. Toate produsele sunt fabricate in Spania, componentele hidraulice si electronice sunt complet standard de la cele mai bune marci din Europa cu suport tehnic peste tot in lume: Rexroth, Bosch, Roquet, Schneider Electric, LG, Telemecanique, Pizzato, etc. Masina se livreaza asamblata complet.

Fisiere:
Date tehnice Foarfeca Hidraulica cu Sistem CNC Nargesa C3006 (fisier PDF)
Manual de instructiuni GHILOTINA HIDRAULICA Nargesa C3006 (fisier PDF)


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL