UTILAJ Electric pt DEBOBINAT si BOBINAT TABLA 1,25 metri latime OV 1,25-8

Abkant Hidraulic

Ctg. Linie Taiat Table la Lungime

Cod produs: NIR-465

PRET: 9.270 € + TVA si Transport

Acest Utilaj Electric model OV 1,25-8 este un dispozitiv de DERULAT si BOBINAT TABLA din ROLOURI cu latimea maxima de 1,25 metri, greutatea maxima de incarcare fiind de 8 Tone. Este un dispozitiv electric ideal pt Liniile Automate de Taiat Table din Rulou la Lungime.

Pe acest UTILAJ ELECTRIC se pot fixa RULOURI de TABLA cu diametrul interior cuprins intre 480 si 620 mm, greutatea maxima a ruloului ce poate fi incarcata putand ajunge pana la 8 Tone. Este un DERULATOR ELECTRIC ideal pt LINII AUTOMATE de TAIAT TABLE din RULOU la Lungime din seria LDP comercializate de compania noastra.

Este un utilaj cu o constructie robusta realizata din otel fiind destinat utilizatorilor profesionisti fiind ideal pt DEBOBINARE Foi Metalice cat si pt BOBINAREA acestora dupa procesul de Taiere pe o masina automatizata. Se pot fixa RULOURI de TABLA cu o latime maxima de 1,25 metri.

Ruloul de Tabla se poate instala pe bratul derulatorului prin intermediul unei macarale sau a unui stivuitor, fixarea rolei pe brat realizandu-se prin strangerea unui surub de fixare. Pt a evita derularea mare de tabla a fost echipat cu o frana reglabila care controleaza derularea foii metalice, desprinderea tablei din rulou in timpul fixarii rolei pe brat diind asigurata de un dispozitiv pneumatic de strangere.

Acest Derulator Manual pt Tabla din Rulou este conceput si proiectat pt o debobinare eficienta a materialului pt liniile de taiere table la lungime, acesta avand o capacitate de incarcare de pana la 8 TONE.

Caracteristici tehnice
Latimea maxima a ruloului de Tabla 1.250 mm
Greutate maxima RULOU de TABLA 8 TONE
Diametrul interior al ruloului 480 - 620 mm
Frana mecanica banda de frana cu brat


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL