Utilaj TEH / 1,5m pt INDREPTAT, TAIAT si FISIAT Role de TABLA 1,55 ml

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Linie pentru Fasiat Table

Cod produs: NIR-463

PRET: 29.500 € + TVA si Transport

Acest UTILAJ Automatizat model TEH / 1,5m este o Linie Profesionala ideala pt productia tablei la nivel industrial cu ajutorul careia se pot INDREPTA, TAIA si FASIA TABLE din RULOU. Cu acest utilaj se pot prelucra foi metalice de pana la 3 mm grosime cu o latime de 1,55 metri.

LINIA pt FASIAT TABLE TEH/1,5m este destinata utilizatorilor prodesionisti cu ajutorul acesteia putandu-se realiza operatii combinate de INDREPTARE si TAIERE a TABLEI cu grosimea cuprinsa intre 1-2 mm si FASIEREA acesteia din RULOURI cu greutatea maxima de 5 Tone.

Este disponibila in doua variante mai mici, TEH/1m si TEH/1,25m, care pot prelucra TABLA cu grosimea cuprinsa intre 1-3 mm pe o latime de prelucrare de 1,05 metri respectiv 1,3 metri. Acest UTILAJ de FASIAT TABLE are o constructie robusta realizata din otel sudat ce garanteaza precizia prelucrarii si lipsa vibratiilor sau a deformarii foii metalice in timpul realizarii operatiilor de prelucrare.

Aceasta Masina este ideala pt Indreptarea Tablei din Rolou si Taierea transversala si longitudinala a placii cu o precizie milimetrica. Lungimea de Debitare a Tablei si numarul de bucati se programeaza prin intermediul unui panou de control cu afisaj digital, reglarea realizandu-se cu usurinta.

DEBITAREA FISIILOR de TABLA la lungime este executata prin intermediul unor role cu cutite care se pot regla manual la latimea fasiilor dorite. Acest Utilaj asigura posibilitatea prelucrarii rolelor de tabla cu diferite dimensiuni.

Caracteristici tehnice
TEH / 1m
Grosimea tablei (400N/mm2) 1 - 3 mm
Latimea tablei 1.050 mm
TEH / 1,25m
Grosimea tablei (400N/mm2) 1 - 3 mm
Latimea tablei 1.300 mm
TEH / 1,5m
Grosimea tablei (400N/mm2) 1 - 2 mm
Latimea tablei 1.550 mm
Prezentare video
 


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL