PRESA 55 T Actionata Hidraulic cu Ghilotina pt TAIAT si INDOIT Metale HKM55

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Presa Debitat Profile Metalice

Cod produs: CDM-HKM55

PRET: 7.160 € + TVA si Transport

Presa Multifunctionala pt Prelucrare Profile Metalice model HKM55 este un Dispozitiv Universal cu Forta Presare de 55 Tone proiectat pt Taierea Foilor Metalice, Tije de Otel si Debitare in Unghi. Este echipata cu o matrita de Ø22 mm (15/16"), un foarfece plat si o ghilotina pt unghiuri.

Cu aceasta PRESA Combinata se pot realiza operatii de prelucrare a profilelor metalice, avand o forta de presare de 55 Tone, fiind actionata hidraulic printr-o pedala de picior. Masina Combinata este echipata cu un motor puternic de 4 kW care asigura functionarea masinii la cele mai inalte standarde de performanta, facand-o potrivita pt utilizarea industriala.

Presa Multifunctionala este o MASINA COMBINATA cu 3 OPERATII cu care se pot realiza operatii de Presare, Debitare, Stantare si Indoire a Profilelor si Barelor Metalice. Este o masina robusta si compacta, cu o Forta de Presare de 55 Tone actionata Hidraulic, fiind dezvoltata pentru a asigura o eficienta maxima in prelucrarea metalelor.

Presa Universala este echipata cu un dispozitiv pt reglarea distantei pistonului care asigura o productivitate ridicata, un sistem de ungere central si trei statii de lucru individuale. Prima statie de lucru este echipata cu stanta si matrita de Ø22 mm si scule standard pt realizarea operatiilor de stantare a profilelor metalice, cea de-a doua statie este echipata cu un set de cutite pt taierea barelor rotunde din otel solid si a barelor patrate iar a treia statie este echipata cu un set de lame pt taierea in unghi a profilelor si barelor metalice.

Caracteristici tehnice
Forta de Presare 55 Tone
Puterea Motorului 4 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.150*1.130*1.524 mm
Greutate 1.060 Kg.
Dimensiuni de Prelucrare Profile Metalice
Diametru Profile de 16 mm grosime Ø27 mm
Latime maxima Bara Plata 304*13 mm sau 355*10 mm
Grosime maxima 100*19 mm
Dimensiuni maxime de taiere 110*50 mm
Dimensiuni maxime unghi de taiere 100*100*6 mm si 76*76*10 mm
Adancimea pistonului 190 mm
Inaltimea de lucru 203 mm
Cursa 31 mm
Prezentare video

 
Informatii suplimentare

Presa Combinata de Debitat Profile si Bare Metal este echipata standard cu aparatoare de siguranta pentru toate statiile de lucru si o pedala de picior prin care se actioneaza circuitul hidraulic. Intrerupatoarele de limita permit ajustarea precisa a lungimii cursei pt o eficienta maxima iar cursa revine automat la pozitia initiala.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL