Masina Combinata TAIAT TABLE 3 - 100 mm cu PLASMA si OXI-GAZ VX Standard

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina CNC Plasma Oxigaz

Cod produs: MPO-VXSTAND

PRET: 54.030 € + TVA si Transport

Acest Utilaj cu Plasma de Taiat Table model VX Standard este utilizat pt formarea pieselor care sunt taiate dintr-o foaie de metal folosind tehnologia cu PLASMA si OXI-GAZ. Se pot Taia Table de minim 3 mm grosime iar prin utilizarea arzatoarei cu oxi-gaz poate ajunge la 100 mm.

Masina de Taiat Table cu Plasma si Oxi-Gaz este utilizata pt formarea pieselor care sunt taiate dintr-o foaie de metal folosind tehnologia cu plasma si oxi-gaz. Prin utilizarea arzatoarei cu oxi-gaz poate creste grosimea foii de metal. Segmentul de separare pe proiectarea dispozitivului protejeaza aparatul de pagubele care pot aparea in timpul folosirii masinii cum ar fi scaparea din neglijenta a unei table grele pe masa.

Arzatoarele construite cu profile de constructii speciale, durabile si realizate din aliaj de aluminiu, au nervuri interioare, asa-numitele gauri de baza, asigurand o rezistenta suficient de mare pentru sarcini statice si dinamice. Ambele benzi longitudinale si transversale a masinii sunt realizate din otel calit, care garanteaza o durata lunga de viata si o tractiune excelenta in medii industriale dure.

Masina de Taiat Table este un arzator cu PLASMA sau OXIGAZ este un utilaj profesional prevazut nu nenumarate opriuni de configurare care fac posibila reglarea cu precizie a masinii iar utilizarea sistemului de control de la distanta permite controlul precis al masinii si accesoriilor din orice locatie aleasa de operator.

Masina a fost conceputa dupa nevoile si cerintele pietei si a marilor companii de productie, in realizarea acesteia fiind folosite solutii pt siguranta, fiabilitate si confort. Are integrat sistem de reglare a tensiunii si de control al inaltimii, sistem servo pt axa Z, sistem anti-coliziune verticala si sistem dinamic de detectare a materialelor.

Optional, aceasta MASINA COMBINATA se poate livra, contra cost, cu un arzator special OXI GAZ cu care se pot TAIA TABLE pana la 300 mm grosime.

Caracteristici tehnice
Grosime de taiere cu Plasna CNC 100 - 100 mm
Grosime maxima taiere cu generator plasma special (se poate livra contra cost) pana la 300 mm
Latime de lucru 2.000 mm
Lungimea de lucru 6.000 mm
Viteza de lucru 22 m/min.
Viteza de ridicare / coborare a plasmei 165 mm/sec.
Precizia de lucru ±0,05 mm
Cod format G-Code
Prezentare video
 
Informatii suplimentare

MASINA COMBINATA de TAIAT TABLE cu PLASMA si OXIGAZ este ideala pt utilizarea la nivel industrial fiind echipata standard cu echipamente performante care asigura functionarea la cele mai ridicate standarde de prelucrare:
Sistem integrat de control al tensiunii si reglare a inaltimii;
Selectarea automata a parametrilor de taiere din tabel;
Sistem dinamic de detectare a materialului;
Sistem anti-coliziune verticala;
Suport plasma HS echipat cu unitate servo AC;
4 AC SERVO: axa X - 2 unitati servo, axa Y - 1 unitate de actionare, axa Z - 1 dispozitiv de actionare;
Panou de control echipat cu touchscreen de 19 inch, bazat pe sistem Windows incorporat;
Software CAD / CAM: import de fisiere DXF, memorarea automata a operatiunilor;
Unitate de Plasma;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL