Masina cu CNC pt TAIERE cu PLASMA Automata TABLE 40 mm Plasma BIG

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina CNC Plasma Oxigaz

Cod produs: MPO-PLBIG

PRET: X € + TVA si Transport

Masina Plasma CNC pt Taiat Table model BIG este un utilaj robust potrivit pentru Taierea Placilor Groase de pana la 40 mm si de dimensiuni mari, de la 2,5 - 10 ml. Aceasta Plasma CNC este destinata utilizarii industriale permitand obtinerea de taieri rapide si precise table groase.

Aceasta PLASMA CNC de TAIAT TABLE este un utilaj robust fiind caracterizat printr-un banc de sprijin si un sistem de extractie a fumului separate de dispozitivul plasma. Este o Plasma potrivita pt Taierea Placilor Groase si de dimensiuni mari, posibilitatea dezasamblarii complete a aparatului putand acoperi orice dimensiune de prelucrare pana la 10.000*3.000, fara a creste costurile de transport.

Masina de Taiat Table este disponibila in mai multe formate, de la 6.000*2.500 mm pana la 10.000*3.000 mm, oferind o capacitate de taiere de pana la 30 mm grosime. Sistemul destinat prelucrarilor medii si mari premite obtinerea de taieri rapide si precise a tablelor cu grosimi cuprinse intre 1 si 30 mm.

Viteza de deplasare a plasmei de taiere este de 20 m/min. si permite pozitiionarea rapida chiar si in cazul taierii sectiunilor deosebit de lungi. Structura acestei masini este prevazuta cu piste total separate de planul se sprijin a foilor metalice, incat nu exista limite de putere instalata a masinii, functionarea intregului sistem facandu-se printr-un sistem de comanda CNC care este potrivit, in acelasi timp, si pt ghidarea masinii pt taieri cu laser sau cu jet de apa cu cerinte de precizie si de viteza mult mai mari decat cele necesare in mod normal in realizarea operatiilor de prelucrare prin taierea cu plasma.

Datorita latimii extinse a masinii, a fost prevazuta cu doua unitati de viteza cu motor electric aliniate de un control numeric pt a conduce miscarile longitudinale ale transportului pieselor. Acest lucru evita orice problema datorita elasticitatii lantului de actionare, care ar putea duce la intarzieri si inexactitati. Caruciorul care conduce pietoletul de-a lungul axei transversale este echipat cu o unitate de actionare directa fara transmisii intermediare.

Structura masinii este echipata cu piste complet separate de suprafata metalica a suportului materialelor de prelucrat, lucru care elimina orice limitare de putere a instrumentului instalat. Chiar si un generator de plasma de mare putere poate functiona fara deformari ale pistei cauzate de calculator la masina prin retea, linia seriala sau card de memorie.

Caracteristici tehnice
Latimea Foilor Metalice de Debitat cu Plasma CNC 2.500 - 3.000 mm
Lungimea Tablelor de Taiat cu Plasma CNC 4.000 - 10.000 mm
Viteza maxima de Taiere Plasma CNC 20 m/min.
Necesarul de putere de miscare plasma 1,5 kW
Tensiunea de alimentare necesara 220 V, monofazata
Grosime maxima recomandata 130A 20 mm
Grosime maxima recomandata 200A 25 mm
Grosime maxima recomandata 260A 40 mm
Prezentare video
 
Informatii suplimentare

Plasma CNC este furnizata cu sistem de operare CARBOWIN bazat pe sistem Windows, care creaza arhive de forme, obtinerea lor realizandu-se prin orice program CAD comercial cu interfata DXF. Modul de import a fisierelor recunoaste automat buclele interne si externe inchise, si atribuie in mod automat directia de deplasare corecta, astfel incat cea mai buna parte taiata este pe partea piesei, nu a resturilor. Cu Carbowin pot fi adaugate sau sterse valori astfel incat zona afectata de functionarea initiala de perforare cade pe deseuri.

De asemenea, este posibila adaugarea buclelor pe margini pt a preveni canelura de taiere de la extindere si crearea de bavuri langa colturi. Odata incarcate in catalogul de piese, formele sunt selectate de catre operator si aranjate in mod automat pe suprafata de taiere cu scopul de a reduce la minim deseurile. Imbricarea poate fi continuata manual, chiar si in modul aditiv.

Planurile diferite de taiere sunt transferate catre masina, selectate de operator si apoi se efectueaza in ordinea dorita. Masina poate fi utilizata cu diferite nivele de generare a caldurii, astfel, existand posibilitatea utilizarii surselor de 130, 200 sau 300 Amperi, fapt ce ofera avantaje semnificative in productivitate si utilizarea continua, chiar si pe piese mai subtiri.

Utilizarea tortei cu jet de apa extinde durata de viata a electrozilor si a duzelor si reduce consumul de aer comprimat. Inaltimea de lucru a plasmei este controlata automata prin intermediul unui sistem CNC bazat pe citirea tensiunii cu arc. Ciclul de apropiere a piesei este realizat in conformitate cu proceduri diferite pt a se adapta la diferitele caracteristici a sursei de plasma utilizate.

Masina este prevazuta cu un sistem de protectie a tortei ce opreste imediat functionarea in cazul impacturilor accidentale. Datorita vitezei de miscare a incarcarii de 20 metri/minut piesele pot fi pozitionate rapid chiar si in cazul segmentelor deosebit de lungi, asa cum este cazul la o instalatie de mari dimensiuni.

Fisiere:
Date tehnice Utilaj DEBITAT TABLE cu PLASMA CNC Plasma BIG (fisier PDF)


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL