MASINA cu CNC pt DEBITAT TABLE de 2500*1250 mm cu Jet de PLASMA Compatta

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina CNC Plasma Oxigaz

Cod produs: MPO-COMPATTA

PRET: 32.800 € + TVA si Transport

Masina de Taiat Table cu Jet Plasma model COMPATTA este un utilaj CNC de debitat table cu jet de plasma in serie mare programabil cu un software special de optimizare. Este compusa din mai multe subansamble si are o masa de taiere cu 2 cai rulare longitudinale montate pe un cadru exterior.

Masina cu CNC pt debitat tabla cu jet de plasma este compusa din mai multe subansamble avand o masa de lucru de 1.250*2.500 mm din 2 cai de rulare longitudinale montate pe un cadru exterior in timp ce foaia de tabla se pozitioneaza pe un cadru interior conectate intre ele la capete prin intermediul unor grinzi metalice transversale.

Cu aceasta plasma CNC se pot Debita Table cu grosimea maxima de pana la 12 mm, putandu-se utiliza in diverse aplicatii tehnice care necesita taieri de precizie pe table subtiri cu un minim de risipa de material, mai ales in cazul tablelor zincate pt tubulaturi industriale sau a otelurilor speciale in productia de unicate in serii mici.

Varianta Compatta este prezentata in 3 tipodimensiuni cu masa de 2.500*1.250 mm (varianta standard), 3.000*1.500 mm si 4.000*2.000 mm, in functie de marimea generatorului de plasma putandu-se taia table pana la 8 mm grosime sau pana la 20 mm grosime. Optional, va putem livra aceasta Masina CNC cu masa de lucru de 3x1,5 metri sau 4x2 metri, pt o oferta de pret va rugam sa ne contactati.

Masina de Taiat Table cu Plasma CNC este fabricata dupa un concept constructiv nou, unic pe piata, imbinand avantajele unitatilor de TAIERE cu PLASMA mobile cu cele date de avantajele CNC.

Tabloul de comanda al acestei Plasme CNC pt Debitare Table contine echipamentul CNC si butoanele de comanda, datele/desenele ce urmeaza a fi prelucrate fiind transferate prin intermediul unei dischete. Comanda CNC este prevazuta cu display grafic (240*65 Pixeli) pt vizionarea reperelor taiate in timp real, masina avand inclus si programul Caobowin care permite formarea planului de croire in functie de desenele pieselor ce urmeaza a fi debitate.

Masa de taiere este prevazuta cu cai de rulare instalate longitudinal in afara batiului, si sustin traversa mobila pe care e instalat capul de taiere. Batiul este in structura sudata tubulara pt evitarea deformatiilor. Extractorul de fum cu care este prevazuta aceasta Plasma CNC preia fumul rezultat in urma procesului de taiere, printr-un tub special de sub masa de taiere, si printr-un tub cu diametrul de 250 mm si 5 metri lungime transmite in unitatea de filtrare.

Ghidarea de-a lungul celor doua axe este realizata prin intermediul a doua blocuri de ghidare cu precizie ridicata dotati cu rulmenti cu role, miscarea traversei mobile fiind asigurata de mecanism cremaliera/pinion (de-a lungul axei Y) si doua mecanisme cremaliera pinion (de-a lungul axei X). Miscarea este preluata de la motoare de reductoare cu roti dintate de inalta precizie care garanteaza repetabilitatea si precizia miscarii. Miscarea de apropiere (de tabla) si retragerea sunt controlate de cilindrii pneumatici.

Caracteristici tehnice
Suprafata maxima utila de lucru (standard) 2.500*1.250 mm
Suprafata maxima utila de lucru (optional) 3.000*1.500 mm sau 4.000*2.000 mm
Capacitate de taiere la modul de lucru automat pana la 8 mm
Grosime maxima de Taiere cu Plasma pana la 20 mm
Gama de curent continuu de taiere reglabila intre 20 - 60 A
Putere nominala 10 KVA
Tensiunea de alimentare 380 V
Tip alimentare trifazata
Viteza maxima a axelor 15 m/min.
Consum de energie 4,2 Kva
Consum de energie la 162 A 27 Kva
Putere absorbita de catre uscatorul masinii 500 W
Presiunea necesara de aer 6,0 bari
Debit de aer necesar 3.000 mc/h
Consumul de aer 60 + 220 l/min.
Dimensiuni de gabarit
Suprafata utila / model Latime masa Inaltime masa Lungime Latime Greutate
2.500*1.250 mm 1.730 mm 690 mm 2.900 mm 1.500 mm 950 Kg.
3.000*1.500 mm 2.130 mm 690 mm 3.800 mm 1.990 mm 1.050 Kg.
4.000*2.000 mm 2.560 mm 690 mm 4.940 mm 2.350 mm 1.150 Kg.
Prezentare video

Informatii suplimentare

Acest UTILAJ CNC de TAIAT TABLE cu JET de PLASMA este ideal pt utilizarea in atelierele mici de tamplarie sau fierarie care doresc sa aiba un instrument modern pt taierea tablelor. Este compus dintr-un program de calculator pe baza de Windows, o masa de taiere si o sursa de plasma, cu acest sistem putandu-se taia piese din foi metalice cu orice forma pornind de la un desen DXF sau imagini JPEG cu contrast ridicat.

Programul CARBOWIN furnizat impreuna cu PLASMA CNC ofera posibilitatea convertirii imaginilor intr-o linie de desen, dintr-o imagine Jpeg in format DXF, si din piesa de prelucrat pe planul de taiere. Dupa importul fisierului DXF programul gandeste si reconstruieste lanturile inchise si alege directia cea mai corecta de deplasare si cea mai buna secventa de taiere. Piesele create pot fi memorate intr-o biblioteca si ordonate dupa nevoile utilizatorului.

Software-ul Carbowin, care se bazeaza pe sistemul de operare Windows, a fost dezvoltat pt calculul si modelarea formelor speciale pentru sisteme de ventilatie, climatizare, izolatie termica, aplicabile in productie. Modul de import al desenelor permite crearea unui catalog propriu al formatelor, inclusiv a formatelor importate din orice aplicatie CAD care au interfata DXF. Toate traiectoriile taiate sunt memorate si pot fi importate in memorie.

Caracteristici recomandate pentru PC:
Procesor Pentium;
Memorie RAM 128 MB;
Windows 95, 98 sau mai recent ;
Imprimanta si port serial paralel pt mouse;
Drivere pt CD si discheta;

Fisiere:
Date tehnice Utilaj DEBITAT TABLE cu PLASMA CNC Compatta (fisier PDF)


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2019  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL