Masina TAIAT TABLE cu LASER CO2 150W LaserMax Maxi 1626 Servo-THC

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina CNC Debitat cu Laser

Cod produs: LAS-1626STHC

PRET: 23.500 € + TVA si Transport

Utilaj-ul de Taiat si Gravat Metale cu Laser CO2 model LaserMax Maxi 1626 Stepper Metal&Non Metal Servo THC este prevazut cu laser de 150W si Control Automat THC. Este un utilaj profesional ideal pt prelucrare metale pe dimensiunile axelor X si Y de 1.600 mm, respectiv 2.000 mm.

MASINA CNC de TAIAT TABLE si GRAVAT METALE cu LASER CO2 LaserMax Maxi 1626 - 150 W Stepper Metal & Non Metal Servo-THC este ideala pt Taierea si Gravarea Metalelor pe dimensiunile axelor X si Y de 1.600 mm, respectiv 2.600 mm, dar si a diferitelor materiale, precum sticla acrilica, sticla, ceramica, portelan, lemn, hartie, diferite plasticuri, materiale textile, etc. Laser-ul CO2 cu puterea de 150 W si Sistemul de Control Automat THC din dotarea acestui utilaj permit prelucrarea profesionala a Metalelor.

Constructia acestui UTILAJ LASER CNC este solida si masiva garantand exploatarea fara torsiune sau vibratii si rezultate deosebite in exploatare, precizia prelucrarii fiind asigurata de Ghidajele Liniare in cele doua axe, X si Y a caror deplasare se realizeaza cu ajutorul unei curele de transmisie si unor motoare pas cu pas.

Acest Laser CO2 are inclus standard un Software ce permite lucrul rapid si cu eficienta crescuta, acesta fiind compatibil cu sistemele de operare Windows 98, Windows XP, Windows Vista si Windows 7. Acest echipament de gravat si taiat cu laser CO2 este dotat cu soft compatibil cu numeroase formate, precum: BMP, HPGL (PLT), DXF, G-CODE, DST, Al (Autocad, CorelDraw).

Transmisia datelor se realizeaza rapid si facil cu ajutorul unei interfete USB 2.0 cu memorie 128 MB, direct de pe un PC, aplicatiile individuale pot fi incarcate in memoria interna a echipamentului (128 MB) si pot fi executate in mod repetat fara a porni calculatorul. Panoul de control este pozitionat logic si permite utilizarea efectiva cu ajutorul butoanelor pt functii.

Caracteristici tehnice
Tip Debitare Table Laser CO2
Putere laser CO2 150 W
Lungime de prelucrare pe axa X 1.600 mm
Lungime de prelucrare pe axa Y 2.600 mm
Dimensiuni minime font 1 mm
Acuratete ± 0,01 mm / 1.000 dpi
Ghidaj in axa X liniar
Ghidaj in axa Y liniar
Software STANDARD
Interfata USB 2.0
Sistem de operare Windows 98, Windows XP, Windows Vista si Windows 7
Formate compatibile BMP, HPGL (PLT), DXF, G-CODE, DST, AI (AutoCad, CorelDraw)
Capacitate de Taiere in material acrilic 25 mm
Capacitate de Taiere in MDF 10 mm
Viteza de Taiere 0 - 600 mm/sec.
Viteza de Gravare 0 - 500 mm/sec.
Tensiunea de alimentare 230 V
Frecventa curent alimentare 50 / 60 Hz.
Putere totala consumata 1,5 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 3.400*1.830*1.065 mm
Greutate 1.200 Kg.
Prezentare video

Informatii suplimentare

Cadrul masinii robust si elementele de control de calitate superioara asigura acuratetea prelucrarii oferind o calitate ridicata, gravarile realizate cu acest echipament de gravat cu laser fiind extrem de rezistente la influentele mecanice, chimice sau climatice. Masina Laser CNC este extrem de flexibila datorita dotarii cu un laser cu puterea de 150 W.

Punctul zero poate fi selectat liber permitand o flexibilitate ridicata a operatiilor de prelucrare, permitand pozitionarea laserului rosu pt a reduce timpii de ajustare. Acest dispozitiv de gravat cu laser de precizie asigura gravuri precise si poate fi utilizat pt separarea pieselor din metal, lemn, materiale ceramice, sticla si plastic. Racirea activa cu apa garanteaza operarea stabila a laserului si prelungirea duratei de utilizare a tubului laserului.

UTILAJ-ul CNC de GRAVAT si TAIAT METALE cu LASER CO2 LaserMax Maxi 1626 - 150 W Stepper Metal & Non Metal Servo-THC este ideal pt utilizarea la nivel industrial de serie, fiind echipata standard cu echipamente performante care asigura functionarea la cele mai ridicate standarde de prelucrare a metalelor:
Autofocus;
Dispozitiv de Debitare Laser CO2 cu puterea de 150W;
Sistem de racure activ cu apa CW55200;
Interfata USB 2.0 cu memorie de lucru de 128 MB;

Fisiere:
Date tehnice Utilaj CNC de TAIAT si GRAVAT cu LASER CO2 1626 (fisier PDF)
Manual utilizare MASINA CNC de DEBITAT METAL cu LASER CO2 (fisier PDF)


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL