Masina de GRAVAT cu LASER FIBRA de 10W pt METALE LaserMax Fiber FL 200

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina CNC Debitat cu Laser

Cod produs: LAS-LMFL200

PRET: 9.900 € + TVA si Transport

Masina de Gravat Metale cu Laser Fibra model LaserMax Fiber FL 200 este un utilaj profesional prevazut cu laser fibra cu puterea de 10W ideal pt marcat si gravat suprafete metalice si nemetalice cu dimensiunea de pana la 110*110 mm. Este echipat cu CNC si o pedala de pornire si oprire a masinii.

Masina CNC de Marcat si Gravat Metale LaserMax Fiber FL200 este un Sistem LASER FIBRA racit cu aer ce nu utilizeaza consumabile, este silentios si eficient din punct de vedere energetic. Se poate adapta oricarei aplicatii de marcare, atat ca solutie integrabila cat si ca echipamente de banc, incorporate intr-o carcasa de protectie, permitand prelucrarea diferitelor structuri delicate pe diferite materiale.

Masina de Marcat cu Laser Fibra poate fi utilizata pt marcare diferite suprafete metalice si nemetalice pe suprafete de pana la 110*110 mm oferind o marcare excelenta. Poate fi utilizata pt marcarea si gravarea de etichete (coduri de bare, numere de serie, logo-uri, poze), productia de stampile, aluminiu anodizat, V2A, alama, otel, diferite materiale plastice, obiecte promotionale, capace frontale ale diferitelor echipamente, elemente de control, etc.

Acest echipament de Marcat Metale cu Laser Fibra nu este recomandat pt utilizarea in prelucrarea sticlei sau a materialelor acrilice. Standul cu care este prevazut permite ajustarea convenabila pe inaltime, racirea dispozitivului se realizeaza cu ajutorul unor ventilatoare. Masina este dotata cu pedala pt pornirea si oprirea dispozitivului laser.

Este livrat standard cu software EXCAM 2.6 UNI preinstalat pe un calculator industrial cu sistem de operare Windows 7 si monitor LED.

Caracteristici tehnice
Tip Laser Debitare Laser Fibra
Putere Laser Fibra 10 W
Frecventa Laser Debitare 100 kHz
Lungimea razei laser 1.060 nm
Lungime de prelucrare pe axa X 110 mm
Lungime de prelucrare pe aza Y 110 mm
Ajustarea inaltimii standului 500 mm
Adancime de gravare 1,2 mm
Dimensiuni minime font 0,05 mm
Latime minima linie 0,01 mm
Acuratete ≤ ± 0,001 mm
Software EZCAD 2.6 UNI
Sistem de operare Windows 7
Viteza de gravare 0 - 12.000 mm/sec.
Tensiunea de alimentare 230 V
Frecventa curent alimentare 50 Hz
Putere totala consumata 500 W
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 750*600*1.500 mm
Greutate aproximativa 350 Kg.
Informatii suplimentare

Acest LASER FIBRA de MARCAT si GRAVAT METALE este echipat standard cu echipamente care asigura functionarea la cele mai ridicate standarde de prelucrare:
Laser Fibra MFP modul MAX 10 L;
Pedala pentru pornirea si oprirea laserului;
Software EZCAD 2.6 UNI preinstalat pe PC;
Calculator industrial cu Windows 7;
Monitor LED;
Dispozitiv de Racire cu Aer;

Fisiere:
Date tehnice Masina de GRAVAT si MARCAT cu LASER FIBRA FL200 (fisier PDF)


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL