UTILAJ CNC Combinat pt DEBITAT TEVI cu PLASMA si OXI-GAZ MK 250/1000*3000

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina CNC Plasma Oxigaz

Cod produs: MPO-MK10X30

PRET: 7.255 € + TVA si Transport (fara generator de plasma)

Utilaj-ul de Debitat Tevi cu Jet de Plasma dupa un program CNC model MK250/1000*3000 este destinat pentru taierea tevilor si a foilor de metal. Masina este echipata cu un universal de prindere si un brat de sustinere articulat care tine torch-ul arzatorului de PLASMA in pozitia de lucru.

Acest UTILAJ CNC COMBINAT de DEBITAT TABLE cu JET de PLASMA sau OXI GAZ nu este echipat standard cu GENERATOR de PLASMA. Acesta poate fi achizitionat separat la preturi cuprinse intre 3.500 - 8.000 €, in functie de preferintele solicitate de client.

Utilaj-ul pt Debitat Tevi cu jet de Plasma si OxiGaz dupa un program CNC este destinat pentru taierea tevilor si a foilor de metal fiind echipat cu un universal de pindere si un brat de sustinere articulat care tine torch-ul arzatorului de plasma in pozitia de lucru si o unitate de comanda cu programare CNC care asigura repetabilitatea si taierea de precizie pe contururi curbe dupa un program facut pe calculator.

Aceasta Masina este un dispozitiv mobil echipat cu un arzator cu plasma si unul oxi-gaz destinate pt. debitarea tuburilor si a foilor metalice in orice forma. Plotterul este echipat cu o placa turnanta si un brat articulat care sustine arzatorul de plasma, acest Taietor Plasma are arzator de mare precizie (0,1 mm) si pozitionare precisa ce face ca formele arse si Taiate cu Plasma sau Oxigaz sa poata fi transmise direct catre urmatoarea etapa de productie.

Utilaj-ul Combinat de Debitat Tevi cu Plasma si Oxi Gaz prin programare CNC este dotat standard cu mixer si arzator de gaz si o placa turnata pt Taierea Tevilor, inaltimea arzatorului putand fi ajustata printr-un regulator de tensiune THC. De asemenea, este prevazut cu un senzor de inaltime, arzator de stabilitate si un carucior de sustinere a tevilor lungi.

In versiunea standard, acest utilaj de debitat cu PLASMA si OXI GAZ poate Debita Tevi cu diametrul de 250 mm, oprional putand fi echipata cu dispozitiv care permite taierea tevilor de 300 sau 500 mm diametru.

Este prevazuta cu Port USB, memorie interna si externa si program de operare FastCAM in limba engleza cu licenta, permitand importarea desenelor in format .txt de la orice tip de program (de ex. AutoCAD, SolidWorks, etc.). Include o biblioteca MACRO cu forme geometrice standard, care permite programarea unor forme geometrice combinate fara a fi necesr un desen facut in Auto Cad.

Sistemul de Programare CNC include Functia NESTING de optimizare si pozitionare automata a piesei pe masa de lucru si Functia DEMO care afiseaza ciclul (calea) de lucru si operarea in gol fara a comuta sursa de plasma sau oxigen.

Caracteristici tehnice
Diametrul maxim de taiere 250 mm (oprional 350 sau 500 mm)
Dimensiuni placa turnata 1.000*3.000 mm
Domensiul de programare pe axa Y 140 mm
Precizia de taiere 0,1 mm


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2020  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL