UTILAJ Prelucrat cu ELECTRO EROZIUNE pt Rectificat Decupat METAL DM 80

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Rectificat Metale

Cod produs: MRM-DM80

PRET: 22.380 € + TVA si Transport

Utilaj-ul de RECTIFICAT METALE cu Electro Eroziune model DM80 este realizat pt a Decupa si Profila cu un Conducator Electric cu Sarma Subtire de Cupru in diferite Forme din orice material Metalic cum ar fi Cupru, Otel, Fonta, Aluminiu si altele. Programarea se face pe un Computer.

Acest UTILAJ cu Actionare Electrica este ideal pt utilizarea industriala in realizarea operatiilor de RECTIFICARE METALE prin Decupare cu Electro Eroziune fiind prevazut cu un Computer care permite operatorului sa introduca forme de programare a datelor, suportand fisiere DXF incarcate folosind programul de operare AUTOCAD.

Cu acest Utilaj Decupare cu Electro Eroziune se pot Decupa Orificiile Placilor din METAL la o grosime de 850 mm, odata cu reducerea / extinderea formei se rezolva problema de ajustare a diferentei de lucru.

Masina Electrica de Rectificat Metale este echipata cu motor puternic de 1,5 kW si o masa de lucru de 1.000*1.350 mm pe care se realizeaza operatiile de Prelucrarea Metale la o inaltime maxima de taiere de 850 mm.

Caracteristici tehnice
Deplasare maxima axa XY 800*1.000 mm
Dimensiune Masa 1.000*1.350 mm
Inaltime maxima de taiere 850 mm
Diametrul firului de sarma Ø 0,12 ~ 0,22 mm
Lungimea maxima a firului 320 mm
Taiere in Unghi la ± 5°
Performanta maxima 150 mm²/min
Rugozitate de prelucrare 1,25 ~ 2,5 µm
Puterea motorului de prelucrare 1,5 kW
Viteza sarmei 11 m/s
Capacitate maxima de incarcare masa 1.300 Kg.
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 2.580*2.250*2.230 mm
Greutate masina 4.000 Kg.
Informatii suplimentare

UTILAJ-ul de RECTIFICAT METALE este echipat standard echipamente performante care asigura functionarea la cele mai ridicate standarde de prelucrare:
Computer pt introducerea Formelor de Programare a Datelor;
Program de Operare AUTOCAD ce suporta fisiere DXF;
Masa de lucru de 1.000*1.350 mm;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL