Masina SLEFUIT cu BANDA pt Debavurare Margini si Curatare MSM 100L-400V

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Slefuit Metale

Cod produs: NIR-126

PRET: 499 € + TVA si Transport

Masina de Slefuit cu Banda model MSM 100L-400V este conceputa pt operatii de Debavurare Margini si Curatare a Cordoanelor de Sudura cu limitatoare ajustabile pt uz general fiind recomandata pt exploatarea de utilizatorii amatori cu cerinte ridicate in ateliere de prelucrari metalice.

Masina cu Banda Abraziva de Slefuit Metale este caracterizata printr-o viteza ridicata a benzii abrazive care asigura rezultate optime in exploatarea in realizarea operatiilor de Debavurare a Marginilor si Curatare a Cordoanelor de Sudura. Acest SLEFUITOR are o functionare lipsita de vibratii datorita rolei echilibrate.

Este prevazuta cu o suprafata mare de slefuire si limitatoare ajustabile pt uz general, motorul puternic cu cuplu ridicat asigurand cele mai bune rezultate in realizarea operatiilor de slefuire a metalelor. Masina de Slefuit are o constructie stabila ce garanteaza o exploatare lipsita de vibratii, este echipata standard cu stand si un intrerupator de siguranta conform IP 54 cu declansare la tensiune joasa care asigura o siguranta sporita in operarea utilajului.

Unitatea de Slefuire poate fi ajustata la unghi (poate fi inclinata) prin actionarea unei parghii de blocare, roata de antrenare cauciucata si masa prevazuta cu strat de grafit asigurand o rulare lina si exacta a benzii abrazive. Permite ajustarea fina a benzii paralele asigurand o functionare perfect echilibrata a acestui Utilaj Slefuitor.

Caracteristici tehnice
Viteza Banda Abraziva de Slefuit 19 m/sec.
Lungime Banda Abraziva 1.220 mm
Latime Banda Abraziva de Slefuit Metale 100 mm
Putere cedata a motorului S1 100% 1,5 kW (2 CP)
Putere absorbita de motor S6 40% 2,1 kW (2,8 CP)
Tensiune de alimentare 400 V
Tip alimentare trifazata
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 610*410*370 mm
Greutate neta masina 40 Kg.
Greutate bruta masina 50 Kg.
Informatii suplimentare

Aceasta MASINA de SLEFUIT METALE este echipata standard echipamente performante care asigura functionarea la cele mai ridicate standarde de prelucrare:
Masina de Slefuit Metale MSM 100L-400V;
Banda de Slefuit Metale;
Limitator material;
• Hota de exhaustare;
Intrerupator pt oprirea de urgenta;
Ecran de Protectie Rabatabil;
Suport masina;
Masa de Slefuit si Suport;
Intrerupator de siguranta pt motor;
Manual de utilizare;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL