Masina cu Banda Abraziva pt SLEFUIT Tevi si Profile Metal MSM 100PRO-400V

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Slefuit Metale

Cod produs: NIR-132

PRET: 1.699 € + TVA si Transport

Utilaj-ul de Slefuit Metale cu Banda Abraziva model MSM 100PRO-400V este o multifunctionala pt Finisare Tevi Inox si Profile pe partea frontala, Slefuire si Debavurare Gura Lup Tevi Balustrade Inox, Muchii si Cilindri pe partea din spate si Slefuirea Plana pe partea superioara.

Masina de Slefuit Metale cu Banda MSM 100PRO-400V este o masina multifunctionala cu o arie larga de utilizare in slefuirea tevilor si profilelor metalice pe partea frontala, slefuirea longitudinala pe partea superioara si debavurare pe partea laterala, conversia intre tipurile de slefuire realizandu-se simplu si rapid.

Aceasta MASINA de SLEFUIT este livrata standard cu dispozitiv si role de slefuire pe curb pentru tevi cu diametre intre 20 - 76 mm si permite realizarea de operatiuni de slefuire la unghi de la 30° la 90°. Tensiunea benzii ramane constanta in exploatare datorita sistemului de fixare pe arcuri, viteza mica de de 15 m/sec. fiind ideala pt prelucrare inox si aluminiu.

Schimbarea benzii de slefuit se realizeaza rapid si usor datorita sistemului de inlocuire rapida a benzii. Stratul de grafit de pe suprafata mesei creste proprietatea de alunecare a benzii abrazive de slefuire, suprafata supradimensionata de slefuit fiind prevazuta cu capac de protectie. Timpii de procesare sunt mai scurti comparativ cu frezarea.

Caracteristici tehnice
Viteza benzii abrazive 15 sau 30 m/sec.
Lungimea benzii abrazive de slefuit 2.000 mm
Latime banda de slefuit abraziva 100 mm
Viteza de rotatie 1.400 / 2.800 mm
Diametru minim Teava Metalica 20 mm
Diametru maxim Teava din Metal 76 mm
Ajustare menghina 30° - 90°
Puterea cedata a motorului S1 100% 2,5 kW (3,4 CP)
Putere absorbita de motor S6 40% 3,3 kW (4,42 CP)
Tensiune de alimentare 400 V
Tip alimentare trifazata
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.330*730*640 mm
Greutate neta masina 159 Kg.
Greutate bruta masina 196 Kg.
Informatii suplimentare

Aceasta MASINA de SLEFUIT cu BANDA ABRAZIVA este echipata standard echipamente care asigura functionarea la cele mai ridicate standarde de prelucrare:
Utilaj de Slefuit Metale MSM 100PRO-400V;
Banda de Slefuit Metale cu granulatie K 36;
Rola de Contact cu strat cauciucat;
Rola de Slefuit diametru 42,4 mm;
Ecran de Protectie Rabatabil;
Menghina de slefuire pe curb;
Masa de Slefuit si Suport;
Hota de exhaustare diametru;
Tava colectare span ;
Strat de grafit;
Intrerupator de protectie pt motor;
Scule;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL