UTILAJ Universal pt Slefuire Grosiera si POLIZAT cu BANDA Abraziva S75

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Slefuit Metale

Cod produs: NIR-127

PRET: 650 € + TVA si Transport

Masina Universala model S75 cu Banda Abraziva de Slefuit Metale este ideala pt realizarea operatiilor de Degrosare si Slefuire Margini. Are o banda de 2.000 mm lungime si 75 mm latime ce este potrivita pt slefuirea unor forme si materiale variate, cu doua viteze de lucru, 18 si 37 m/sec.

Acest Utilaj Universal de Slefuit Metale cu Banda Abraziva este potrivit pt slefuirea marginilor si degrosarea prin polizare a suprafetelor cilindrice. Suprafata de slefuire are un strat de grafit ce mareste alunecarea benzii de slefuire. Dispozitivul de resort asigura o tensiune constanta a curelei care poate fi schimbata usor si extrem de rapid.

Banda Abraziva de mare viteza pt Slefuit Metale asigura o performanta optima de slefuire, nivelul de slefuire putand fi ajustat rapid in diagonala. Banda cu 2 trepte de viteza, suprafata plana dimensionala cu un capac de protectie si posibilitatea schimbarii precise a unghiului benzii recomanda acest utilaj pentru activitati comerciale si industriale de prelucrare a metalelor prin slefuire si degrosare.

Acest Utilaj cu Banda pt Slefuit Metale are o constructie stabila care asigura o functionare fara vibratii si este echipat cu un motor puternic de 3,0 kW alimentat la curent trifazic cu tensiunea de 400 V. Dimensiunea de slefuire a curelei este de 2.000 mm lungime si 75 mm latime, avand doua viteze de lucru, 18 si 37 m/sec.

Caracteristici tehnice
Viteza Banda Abraziva de Slefuire 18 / 37 m/sec.
Lungime Banda de Slefuit Metale 2.000 mm
Latime Banda de Slefuire Polizare Metal 75 mm
Suprafata de contact a rotii (h*l) 200*75 mm
Puterea motorului 3 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.160*750*550 mm
Greutate masina 85 Kg.
Garantie 12 luni
Prezentare video

Informatii suplimentare

Acest UTILAJ UNIVERSAL cu BANDA pt SLEFUIT METALE este echipat standard echipamente care asigura functionarea la cele mai ridicate standarde de prelucrare:
Masina de Slefuit Metale S75;
Banda Abraziva de Slefuire de 75*2.000 mm;
Hota de aspiratie;
Motor trifazat de 3,0 kW, alimentare 400V;
Masa de Slefuire acoperita cu grafit;
Dispozitiv de protectie pt ochi;
Comutator de protectie motor;
Role de tensiune;
Baza;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL