MASINA de INDOIT PROFILE si TEVI Manual sau Semi-automat Bendmaster 40

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Indoit Tevi si Profile

Cod produs: NIR-154

PRET: 4.110 € + TVA si Transport

UTILAJ-ul Electric model Bendmaster 40 este un utilaj precis si eficient de INDOIT TEVI si PROFILE din otel, aluminiu, cupru si alama. Masina de Indoit poate functiona in mod manual sau semi-automat, fiind potrivita pt industria auto, a mobilei, arhitectura sau productia de unelte pt gradina.

Aceasta Masina Electrica de Indoit Tevi si Profile Metalice ofera posibilitatea alegerii razei optime de indoire ce face posibila obtinerea unor rezultate de inalta calitate, fara ca materialul sa se deformeze. Este un utilaj profesional usor de utilizat fiind potrivit pt productia pieselor mici pentru industria constructoare de masini, productia de mobilier, elemente arhitecturale din metal sau pt fabricarea uneltelor pt gradina.

Are un design simplu si asigura o functionare de lunga durata, fara probleme si asigura usurinta in utilizare. Masina de Curbat Metale este actionata prin intermediul unui reductor cu motor electric si poate functiona atat manual cat si semi-automat. Ofera un unghi maxim de Indoire de 270°, acesta fiind afisat pe un ecran digital.

Masina de Indoit este echipata standard cu matrite de indoire a tevilor cu diametrul de 16, 20, 25, 32 si 40 mm, cu ajutorul acestora putandu-se indoi tevi cu diametrul maxim de 40*2,5 mm si profile cu dimensiunea maxima 40*40*2 mm.

Caracteristici tehnice
Diametrul maxim al Tevilor Indoite Ø40*2,5 mm
Dimensiuni maxime al Profilelor Indoite 40*40*2 mm
Unghiul maxim de flexiune 270°
Viteza maxima de indoire 1,2 rot./min.
Viteza maxima de returnare 2,4 rot./min.
Puterea motorului 3,0 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 820*550*1.030 mm
Greutate 380 Kg.
Prezentare video

Informatii suplimentare

MASINA de INDOIT TEVI si PROFILE METALICE este prevazuta standard cu:
Ecran pt citirea unghiului de indoire;
Matrite de Indoire Tevi cu diametrul de 16, 20, 25, 32 si 40 mm;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL