MASINA de INDOIT TUBURI si PROFILE Metal Rotunde si Rectangulare RBM 40HV

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Indoit Tevi si Profile

Cod produs: NIR-151

PRET: 2.890 € + TVA si Transport

Acest Utilaj de Indoit Profile si Tevi model RBM 40HV lucreaza atat in plan orizontal cat si in plan vertical si este echipat cu rola de presiune superioara deplasabila pe verticala cu ajutorul unui mecanism de avans manual cu surub. Se pot realiza spirale, arce si cercuri din inox sau fier forjat.

Masina Electrica pt Indoit Tuburi si Profile este potrivita pt realizarea elementelor indoite precum spirale, arce si cercuri din inox sau fier forjat. Acest utilaj este un dispozitiv versatil cu care se pot Indoi Tevi, Profile, Tije si Platband prin trecerea materialului printre 3 role modulare pt diverse profile metalice.

Masina este echipata suplimentar cu role superioare cu presiune mecanica pt indoirea etrierelor fiind o solutie ideala pt Indoit Arce, Cercuri si Spirale necesare pt santierele de constructii. Constructia acestei Masini de Indoit se caracterizeaza printr-o greutate mare ce asigura o stabilitate optima in timpul functionarii.

Este prevazuta cu Role de antrenare motorizate bidirectionale si durificate pe partile laterale iar rola de avans transversal actionata manual care da raza de indoire este fabricata dintr-un otel durabil si calit. Masina de Indoit Metale include o pedala de control a unitatii de la stanga la dreapta.

Acest dispozitiv de Indoit Tevi si Profile este destinat in special lacatuseriilor si santierelor de constructii, putand lucra atat in plan vertical cat si orizontal. Masina de Indoit ofera o gama de indoire a Tevilor Rotunde cu diametrul de 50*2 mm, a Profilelor Rectangulare cu dimensiunea de 50*50*2 mm, Bare Rotunde Pline cu diametrul de 35 mm si Profile Dreptunghiulare cu dimensiunea de 35*35 mm.

Caracteristici tehnice
Diametru maxim de Indoire Teava Rotunda 50*2 mm
Dimensiuni de Indoire Profil Rectangular 50*50*2 mm
Diametru Roluire Profil Rotund Plin 35 mm
Dimensiuni de Roluire Profil Dreptunghiular

35*35 mm

Diametrul rolelor 40 mm
Puterea motorului 1,5 kW
Tensiune de alimentare 400 V
Frecventa curent alimentare 50 Hz
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 900*850*1.700 mm
Greutate 475 Kg.
Prezentare video

Informatii suplimentare

Acest UTILAJ de INDOIT TEVI si PROFILE METALICE este ideal pt confectionarea de Arce, Spirale si Cercuri din Inox si Fier Forjat, prezentand urmatoarele caracteristici:
Raza de Indoire reglabila in partea superioara a dispozitivului de prindere cu scala vernier;
• Ideala pt aplicatii de Indoire Profile si Tuburi;
• Ofera posibilitatea Indoirii diferitelor Profile prin Role Universale;
Greutatea mare ofera o stabilitate optima in timpul functionarii;
Role directionale durificate pe partile laterale;
Role pliante realizate din otel durabil si calit;
• Functionarea masinii de Indoit se realizeaza prin intermediul unei pedale;
• Ideala pt lucrari in plan vertical si orizontal, stanga / dreapta;

Echipament standard:
Role laterale de ghidare;
Pedala de picior;
• Diferite seturi de role;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL