UTILAJ cu Role Universale pt INDOIT PROFILE si TUBURI pt Cercuri si Spirale RBM 65H

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Indoit Tevi si Profile

Cod produs: NIR-159

PRET: 7.470 € + TVA si Transport

Aceasta Masina de Indoit Tuburi si Profile model RBM 65H lucreaza atat pe verticala cat si pe orizontala, cu avans hidraulic. Este ideala pt Curbarea de Arce, Cercuri si Spirale fiind dotata cu role universale pt indoit diferite profile iar cu un set special de role gama de indoire este marita la 100mm.

Masina de Indoit Tuburi si Profile poate lucra atat in plan vertical cat si orizontal si ofera o gama de indoire a Tevilor Rotunde cu diametrul maxim de 100*2 mm, a Profilelor Patrate cu dimensiunea de 70*70*3 mm, Bare Rotunde Pline cu diametrul de 50 mm si Profile Dreptunghiulare cu dimensiunea de 100*25 mm.

Masina de Indoit are un set special de role cu diametrul de 100 mm care maresc gama de prelucrare si este echipata suplimentar cu role superioare cu presiune mecanica pt indoirea etrierelor fiind o solutie ideala pt Indoit Arce, Cercuri si Spirale necesare pt santierele de constructii. Ambele axe de indoire sunt actionate de un motor puternic hidraulic, in timp ce roata superioara este ridicata de axa cilindrului hidraulic.

Constructia acestei Masini Hidraulice de Indoit este realizata din table de otel sudate si se caracterizeaza printr-o greutate mare ce asigura o stabilitate optima in timpul functionarii, include o pedala de control a unitatii de la stanga la dreapta. Aceasta Masina Electrica de Indoit Bare Metalice, Tevi si Profile Rotunde si Dreptunghiulare este solutia ideala pt lacatuserie si santierele de constructii fiind potrivit pt realizarea elementelor indoite precum spirale, arce si cercuri din inox sau fier forjat.

Acest utilaj pt Indoit Metale este un dispozitiv versatil cu care se pot Rolui Tevi, Profile, Tije si Platband prin trecerea materialului printre 3 role modulare pt diverse profile metalice. Este prevazut cu Role de antrenare motorizate bidirectionale si durificate pe partile laterale iar rola de avans transversal actionata manual care da raza de indoire este fabricata dintr-un otel durabil si calit.

Caracteristici tehnice
Diametrul rolelor Ø65 mm
Viteza arbore 9,3 rot/min.
Puterea motorului 3,0 kW
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.250*1.150*1.800 mm
Greutate 920 Kg.
Prezentare video

Informatii suplimentare

Echipament standard:
Role laterale de ghidare;
Pedala de picior;
• Diferite seturi de role;

MASINA HIDRAULICA de INDOIT PROFILE si TEVI METALICE este ideala pt atelierele de lacatuserie si santierele de constructii pt confectionarea de Arce, Spirale si Cercuri din Inox si Fier Forjat pt Balustrade Inox, prezentand urmatoarele caracteristici:
• Dispozitivul de Curbat Metale este fabricat din tabla de otel sudata;
Masina hidraulica de Indoit este caracterizata printr-o putere mai mare decat masinile conventionale de indoire;
• Ambele axe de indoire sunt actionate de un motor hidraulic puternic, in timp ce rola superioara este ridicata de axa cilindrului hidraulic;
Panoul de control are butoane pt functionarea corecta a aparatului;
Rolele standard permit indoirea diverselor materiale in forme diverse;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL