MASINA Second Hand cu Excentric pt STANTAT si PERFORAT Table ARIES 245

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Stantat Perforat Tabla

Cod produs: MSP-ARIES245

PRET: X € + TVA si Transport

Masina de Stantat si Perforat Table model ARIES 245 este o masina robusta cu excentric de mare viteza ideala pt Taierea Foilor de Metal de dimensiuni mici. Masina de Stantare este prevazuta cu Control CNC fiind ideala pt prelucrat metale de pana la 4,5 mm grosime cu precizie si fiabilitate.

Aceasta Masina este un utilaj profesional robust de mare viteza pt Perforat cu Excentric destinat prelucrarii Foilor Metalice de format mic. Este o Masina de Stantare echipata cu un cilindru cu 19 statii avand o constructie solida dublu C: C-ul exterior este cadrul masinii, cilindrul de prelucrare fiind dispus in interiorul cadrului.

Cadrul dublu C asigura o performanta ridicata in lucrarile de precizie, acesta fiind format dintr-un corp principal care detine mecanismul de presare si un al doilea cadru care detine capul cilindru. In timpul stantarii efectele sunt izolate si este mentinuta o aliniere de precizie intre pumn si stanta in timpul rasucirii pieselor de prelucrat.

Cadrul exterior absoarbe deformarea cauzata de perforare in timp ce cadrul interior isi mentine pozitia, asigurand astfel alinierea perfecta a instrumentului care are ca rezultat o durata mai lunga de viata si o precizie mai mare.

Masina de Stantat si Perforat Table are o Forta de Presare de 20 Tone si este echipata cu scule de precizie care permit prelucrarea materialului cu o grosime de 4,5 mm. Clemele care fixeaza piesa de prelucrat se afla in interiorul cadrului, acest lucru permitand operatorului sa rastoarne foile in axa Y, dubland zona de lucru in axa Y la 1.270 mm.

Caracteristici tehnice
Forta de Perforare Table 20 TONE
Unitate de Stantare cu excentric
Domensiul de prelucrare X*Y 1.270 - 1.000 mm
Viteza de pozitionare 40 - 40 mm
Rata maxima de lovire 300 loviri/minut
Rata de lovire cu pas 25 mm 180 loviri/minut
Sistem de scule tip turela
Statii de lucru 19
Statii de lucru rotative 3
Specificatii control echipament
Tip control Amadan - 04 PA
Dimensiuni de afisare 9"
Tip de afisare CRT color
Sistem de operare incorporat
Axe controlate simultan 3
Sistemul de programare ISO / EIA
Dimensiuni masina
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 3.784*2.700*1.950 mm
Greutate 7.500 kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL