MASINA CNC 30 Tone pt PERFORAT si STANTAT METALE PEGA King 345

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Masina Stantat Perforat Tabla

Cod produs: MSP-PEGA354

PRET: X € + TVA si Transport

Aceasta MASINA CNC model Pega King 345 este un utilaj profesional de STANTAT si PERFORAT TABLE cu o capacitate de 30 Tone. Este o Masina de Stantat Hidraulica cu CNC Fanuc cu ajutorul careia se pot Perfora si Stanta Metale de maxim 1000*2450 mm si 6,35 mm grosime.

Masina Pega King 355 este o Presa CNC de Stantat si Perforat Table ce asigura o productivitate ridicata intr-un timp de prelucrare relativ scurt si productia elementelor variate / loturi mici. Prezinta o gama larga de modele disponibile in Prelucrarea Tablelor pentru a raspunde cererilor diversificate ale pietei de profil.

Cadrul tip pod al acestei Masini CNC este caracterizat printr-o mare precizie asigurand o procesare stabila datorita rigiditatii optime a cadrului. Sculele cu care este prevazuta si durabilitatea depind, de asemenea, de structura eficienta a cadrului, acesta asigurand o durata lunga de viata a sculelor si masinii precum si o precizie de retinere in operatiile de mare viteza. Cadrul se caracterizeaza prin:
Prevenirea deformarii cadrului, elimina distorsiunile cauzate de sarcina de presare laterala in timpul operatiilor de perforare;
Elimina nealinierile sculelor asigurand acestora o durata de viata mai mare;
Mecanismele de Presare si de transport sunt incorporate in cadrul podului;

Turela triplu-track este conceputa de Amada ce asigura sistemul triplu-track, instrument care reduce considerabil timpul de schimbare a pieselor de prelucrat:
Selectia sculelor intre piese intr-o fractiune de secunda prin sistem cu cursa pneumatica;
Cresterea vitezei turelei este rezultatul unei turele compacte actionata de un servomotor puternic A.C.;
Rotatia bi-directionala a turelei ce reduce si mai mult timpul de selectie a sculelor;

Sistemul Hidraulic tip ambreiaj si frana. Discul multiplu cu ambreiaj de frictiune si frana asigura o stantare constanta si stabila la viteza mare in conditii de inalta frecventa, chiar si in cicluri lungi de productie. Supapa electromagnetica este controlata de relee semiconductoare ce asigura operatiuni de ambreiaj si frana foarte rapide, extrem de fiabile.

Auto-repozitionarea - colierele de lucru pot fi mutate automat intr-o pozitie de lucru noua folosind comenzi simple CN, pentru a extinde aria maxima de procesare. Dispozitivele de lucru retin activitatea in timpul repozitionarii fapt ce asigura precizia de prelucrare.

Jgheab-urile de lucru permit eliminarea automata a lucrarilor fara intreruperea functionarii masinii. Avantajele acestora includ capacitatea de a procesa componente cu raze in colt pe care prelucrarea normala micro-comuna nu o poate face.

Instrument lung de echilibrare si asamblare a stantelor - este un dispozitiv incorporat cu actionare pneumatica ce permite inlocuirea sigura si rapida a 3½ si 4½ a sculelor statiei. Instrumentul de asamblare a suportului stantelor permite asamblarea si demontarea usoara si rapida a sculelor de lucru.

Sistemul auto-index dispune de doua posturi de scule controlate de comenzi simple, CNC, care pot fi rotite in trepte de la 360° la 0,01°. Sistemul permite prelucrarea produselor cu forme complexe, cu un numar minim de instrumente. Sistemul auto-index Amada asigura reducerea substantiala a timpului de procesare, reduce consturile de intretinere a sculelor si imbunatateste precizia finisarii:
Sistemul de auto-index permite stantarea la orice unghi cu un singur instrument, eliminand astfel nevoia sculelor si cheilor pt constructia unghiului;
Combinat cu scule si forme speciale, permite realizarea formelor complexe;
Stantarea cu auto-index reduce considerabil timpul de lucru in comparatie cu perforarea;

Sculele autentice Amada cu care este echipata aceasta MASINA CNC de STANTAT si PERFORAT TABLE asigura efectuarea operatiilor cu mare precizie atat pt materialele subtiri cat si pt cele groase. Durabilitatea excelenta ofera performante low-cost. Sistemul lung de ghidare asigura, de asemenea, sarcini minimizate a excentricului. In timpul operatiilor de stantare, piesele prelucrate sunt tinute intre fara de ghidare a stantei si stanta, lucru ce elimina distorsiunile, in special in cazul materialelor subtiri.

Sistemul de control asigura performante la nivel superior cu simplitate si comoditate in utilizare. Sistemul de control Amada 04PC combina experienta cu know-how si cerintele clientului. Acest control combina prima generatie de control CNC cu MMC, aceasta noua tehnologie fiind primul pas spre inteligenta artificiala a unei MASINI de STANTAT TABLE.

Aceasta MASINA CNC de STANTAT si PERFORAT TABLE asigura o capacitate de 30 Tone. Este o Masina de Stantat Hidraulica cu CNC Fanuc cu ajutorul careia se pot Perfora si Stanta Metale de maxim 1000*2450 mm si 6,35 mm grosime.

Caracteristici tehnice
Putere de Presare Stantare Table 30 TONE
Constructia cadrului Cadru tip pod
Ambreiaj / frana combinatie hidraulica
Control Fanuc 04PC
Linie de conexiune RS 232
Capacitatea maxima de prelucrare 1.000*1.270 mm
Capacitate maxima de prelucrare cu repozitionare 1.000*2.540 mm
Grosimea maxima a materialului 6,35 mm
Greutatea maxima a Colii de Tabla 50 kg.
Diametrul maxim al gaurii perforate Ø114,3 mm
Numar maxim de curse 475 curse/minut
Viteza axelor X, Y 80 m/min.
Numar de loviri / minut la pas de 25 mm 275 loviri/minut
Numar statii de prelucrare 45 statii
Statii prelucrare A cu diametru maxim Ø12,7 mm 24
Statii prelucrare B cu diametru maxim Ø31,7 mm 12
Statii prelucrare C cu diametru maxim Ø50,8 mm 2
Statii prelucrare D cu diametru maxim Ø88,9 mm 1
Statii prelucrare E cu diametru maxim Ø114,3 mm 2
Statii auto-index B cu diametru maxim Ø31,7 mm 2
Statii auto-index C cu diametru maxim Ø50,8 mm 2
Viteza de rotatie a turelei bi-directionale 30 rot./min.
Acuratetea stantarii ± 0,1 mm
Lungimea cursei 40 mm
Actionare axe servomotor A.C.
Puterea motorului presei 5,5 kw
Tensiune de alimentare electrica necesara 15 Kva 400V ±10% 50 Hz.
Presiune de aer necesara 6,0 Kgf/cm²
Flux de aer 1.800 litri/minut
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 4.128*2.790*2.029 mm
Greutate 10.200 kg.
Prezentare video


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL