GENERATOR Portabil pe BENZINA pt CURENT ELECTRIC 2,8 kW Varan 92506

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Generator Curent pe Benzina

Cod produs: MGB-V92506

PRET: 629 € + TVA si Transport

Acest Generator Portabil pe Benzina model Varan 92506 este dispozitiv de generat curent electric de 2,8 kW cu alimentare pe Benzina, avand un rezervor de 7 litri care asigura functionarea timp de 6,5 ore. Acest motogenerator are 2 iesiri de curent de 230 V si o priza de 12V.

GENERATOR-ul de CURENT ELECTRIC este un dispozitiv de ultima generatie care datorita dimensiunilor reduse poate fi utilizat si in locurile unde spatiul este limitat. Este prevazut cu 4 picioare care asigura stabilitatea in timpul functionarii, Voltmetru, Indicator de incarcare, indicator supra-consum si alarma nivel redus de ulei.

Acest Generator Benzina este un dispozitiv portabil ideal pt utilizatorii ocazionali pt activitati casnice, calatorii, camping, petreceri sau iesiri la gratar. Are o putere maxima generata de 3 kW, puterea de generare curent continuu fiind de 2,5 kW, in conditii de functionare la standardele maxime de performanta ajunge la 2,8 kW.

Functia Inverter cu care este echipat acest Generator Portabil are rolul de filtrare a tensiunii / voltajului de iesire, permitand astfel conectarea echipamentelor sensibile. Este prevazut cu o iesire de curent cu tensiunea de 230V si o iesire de 12V pt incarcarea bateriilor. Rezervorul mare cu capacitatea de 7 litri asigurand o functionare prelungita de ±6,5 ore.

Constructia acestui Generator pe Benzina este extrem de compacta facandu-l usor de utilizat oriunde. Se caracterizeaza prin silentiozitate in timpul functionarii datorita motorului inconjurat de o carcasa de protectie si izolare din plastic, nivelul de zgomot al acestui Moto Generator fiind foarte redus (65 dB la o distanta de 7 metri).

Motorul acestui Generator Portabil se adapteaza la cererea electrica, consumand mai putin combustibil, durata de viata se prelungeste iar costurile de functionare se reduc, aceste caracteristici facand ca acest generator sa fie foarte economic.

Nu este indicat sa conectati acest Moto Generator la echipamente cu consum mare de curent, surse de caldura sau echipamente industriale, respectarea maximului de putere continua ce poate fi generata de acest MOTO GENERATOR BENZINA contribuind la cresterea duratei de viata si la un consum redus de combustibil.

Caracteristici tehnice
Carburant alimentare BENZINA
Putere continua 3,0 kW (4,1 CP)
Putere maxima de Generare Curent Electric 1,4 kW (2CV)
Frecventa 50 Hz.
Tensiune de iesire curent electric 230V + 12V
Amperaj 230V 10,9A
Amperaj 12V 8,3A
Putere maxima la 12V 100W
Prize iesire curent 3
Tensiune prize de iesire curent 2*230 V, 1*12V
Tip motor in 4 timpi
Capacitate cilindrica 125 cm³
Pornire electromotor prin tragere manuala cu cordon
Capacitatea rezervorului de benzina 7 litri
Durata de functionare continua la 70% 6,5 ore
Capacitate rezervor de ulei 0,45 litri
Consum 400g/KW/Ora
Nivel de zgomot 65 dB (la 7 metri)
Temperatura maxima exterioara 40°C
Compresie 9.2:1
Greutate 31 Kg.
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 540*270*510 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 600*380*570 mm
Accesorii standard indicator de incarcare, supra-consum si alarma nivel redus de ulei
Informatii suplimentare

Acest GENERATOR PORTABIL cu Alimentare pe BENZINA este echipat standard cu:
Dispozitiv de masurare a volumului de ulei;
1 cablu pt reincarcarea bateriilor;
1 surubelnita in cruce;
1 bujie + cheie pt bujii;
2 prize de iesire curent cu tensiunea de 230 V si 1 iesire de curent de 12V cu functia de incarcare a bateriilor;
Rezervor cu capacitatea de 7 litri care asigura functionarea timp de 6,5 ore (functionare continua la 70%);
• Acest Generator Electric asigura o Putere generare curent continuu de 2,5 kW (maxim 2,8 kW), puterea maxima generata de 3 kW;
Voltmetru, Indicator de incarcare, supra-consum si alarma nivel redus de ulei;
Certificate CE, EC-II, GS, TUV, Zgomot;

Optional, puteti opta pt pachetul Notiuni de baza: pentru o taxa suplimentara de 40€ puteti primi acest Generator Portabil pregatit pt utilizare. Generatorul va fi desfacut si alimentat cu combustibil si ulei, toate conexiunile si furtunurile sunt verificate dupa care va fi ambalat in ambalajul sau original. Acest grup electrogen este pregatit de utilizare si verificat din toate punctele de vedere tehnice si functionale astfel incat sa il puteti utiliza imediat. Din motive logistice prin alegerea acestui pachet timpul de livrare se poate prelungi cu 3-4 zile.

Informatii generale utile pt alegerea GENERATOR-ului ELECTRIC:

Monofazat sau Trifazat?
Generatoarele electrice produc fie curent monofazat fie curent trifazat. Utilizatorii ocazionali pt activitati casnice, de bricolaj sau iesiri la pescuit sau gratar vor avea nevoie in principal de un Moto Generator Monofazat cu priza de iesire cu tensiunea de 230V. Pentru utilizatorii profesionisti care au nevoie de curent electric pt constructii sau pt companii, cel mai potrivit este un Grup Electrogen de Curent Trifazic cu prize de iesire de 400V potrivit pt masinile, utilajele si sculele mari care necesita o putere mai mare de curent.
• In cazul in care dvs. utilizati generatorul in principal sau numai cu tensiune la 230V, achizitionati un generator monofazat cu 2 prize de 230V. Puteti obtine puterea maxima pe o singura priza de iesire. Daca doriti sa utilizati curent trifazic este indicat sa achizitionati un generator trifazat. Cand utilizati priza de 230V puteti obtine pana la o treime din puterea totala pe fiecare iesire 230V, puterea totala putand fi utilizata ia iesirea tri-fazata 400V.

Grup Electrogen cu alimentare DIESEL sau BENZINA?
Generatoarele diesel au o durata de viata mai lunga decat generatoarele pe benzina iar utilizarea acestora este mai ieftina datorita costului redus al motorinei fata de benzina.
• Pe de alta parte, intretinerea unui grup electrogen diesel este mai pretentioasa in comparatie cu intretinerea unui motogenerator pe benzina. Prin urmare, generatorul diesel va fi luat in considerare pentru utilizarea intensiva.
• De asemenea, pretul de achizitie al unui Grup Electrogen Diesel este putin mai mare fata de pretul unui Generator alimentat pe benzina si este mult mai zgomotos decat un grup electrogen cu alimentare pe benzina.
• Pe scurt, acesta este un calcul pe care trebuie sa il faceti dvs., luand in considerare nevoile si frecventa cu care anticipati dvs. ca o sa utilizati generatorul electric.

Cat de puternic trebuie sa fie GENERATOR-ul de CURENT ELECTRIC de care am nevoie?
Acest punct este foarte important, trebuie sa anticipati absolut ceea ce aveti nevoie. In general, este recomandabil sa achizitionati un Generator Electric cu puterea mai mare decat aveti dvs. nevoie pt a nu risca o supraincarcare a dispozitivului si deteriorara ireversibila a acestuia.
• Pe de alta parte, nici achizitionarea unui Moto Generator prea mare nu este recomandata deoarece veti avea un consum prea mare de combustibil in raport cu nevoile dvs.
• Din nou, si acest calcul este important sa il aveti in vedere in achizitionarea generatorului portivit. Contorizati numarul de Wati sau KiloWati de care aveti nevoie si alegeti in consecinta.
• Cu toate acestea, nu uitati ca unele instrumente (spre exemplu, frezele sau compesoarele) necesita de pana la 3 ori puterea nominala la pornire.

ATENTIE, in caz ca nu optati pt pachetul optional Notiuni de baza, Generatorul este livrat fara ulei sau combustibil. Trebuie sa faceti nivelul acestora inainte de inceperea utilizarii.

Avand in vedere greutatea si dimensiunile acestor dispozitive, nu este posibila livrarea prin societatile de coletarie traditionale. Prin urmare, livrarea se realizeaza prin transportatori privati pe paleti, toate pachetele fiind asigurate importiva furtului sau a pierderii.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL