PRESA Hidraulica de 50 Tone pt ATELIER AUTO cu Troliu MANUAL WP50H

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Presa Hidraulica de Atelier

Cod produs: PRH-WP50H

PRET: 1.749 € + TVA si Transport

Presa HIDRAULICA model WP50H este un dispozitiv cu Forta Presare 50 Tone ce poate fi operat MANUAL sau cu ajutorul unui Compresor fiind prevazuta suplimentar cu conexiune pentru aer comprimat ce permite actionarea pneumatica a pistonului Presei Hidraulice de Atelier Auto.

Presa Hidraulica Manuala WP50H este o Presa de Atelier conceputa pentru realizarea operatiilor usoare de Presare, Indoire, Indreptare sau Stantare pentru utilizatorii amatori si in atelierele de prelucrari metalice, intretinere si reparatii sau asamblare. Aceasta Presa Atelier poate fi actionata fie manual prin actionarea parghiei pompei hidraulice, fie pneumatic cu ajutorul unui compresor si al unei pedale de actionare.

Aceasta Presa Hidraulica este echipata standard cu un Troliu Actionat Manual si este ideala pentru Ateliere Auto avand o constructie realizata de un cadru sudat foarte robust prevazut cu orificii pt trepte diferite de ajustare a pozitiei mesei de lucru care poate fi reglata pe inaltime cu ajutorul unui troliu cu manivela. In constructia standard are inclus un manometru indicator al presiunii si maner pt actionarea manuala a pistonului presei.

Presa de Atelier are o Forta de Presare de 50 Tone si se caracterizeaza printr-o functionare sigura datorita pistonului care poate fi oprit in orice pozitie. Este ideala pt diferitele ateliere de intretinere si reparatii sau asamblare, cilindrul robust asigurand functionarea uniforma a presei ceea ce garanteaza precizia de lucru si rezultate calitative in prelucrare. Dupa finalizarea operatiunii de prelucrare pistonul revine automat in pozitia initiala. In constructia standard aceasta Presa Manuala de Atelier mai are inclus si un cilindru mobil.

Caracteristici tehnice
Forta de Presare 50 Tone
Cursa pistonului 200 mm
Tip piston mobil
Dimensiuni totale 1.400*1.900 mm
Dimensiunea zonei de lucru 155-995 mm
Diametru piston - G Ø76 mm
Distanta dintre coloane (E) 730 mm
Distanta dintre Cilindru si Masa (F1) 155 mm
Distanta dintre Cilindru si Masa (F2) 995 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 980*310*2.110 mm
Greutate neta Presa Hidraulica 300 Kg.
Greutate bruta Presa de Atelier 344 Kg.
Informatii suplimentare

PRESA HIDRAULICA de ATELIER AUTO este prevazuta standard cu:
Presa Manuala 50 Tone WP50H;
Manometru pentru indicarea presiunii de lucru;
Cilindru mobil;
Pompa de Actionare;
Masa Reglabila pe Inaltime;
Pedala de Actionare;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL