PRESA HIDRAULICA de 30 Tone Actionata Manual pt ATELIER Auto WP30H

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Presa Hidraulica de Atelier

Cod produs: PRH-WP30H

PRET: 999 € + TVA si Transport

Presa Hidraulica pt Ateliere Auto cu Actionare Manuala model WP30H are o forta de presare de 30 Tone fiind conceputa pt realizarea operatiilor usoare de Indoire, Presare, Stantare si Indreptare a Metalelor pentru utilizatorii amatori si in Atelierele de Prelucrari Metalice.

Presa Hidraulica pentru Atelier are o Forta de Presare de 30 Tone si poate fi operata manual sau cu ajutorul unui compresor, fiind prevazuta suplimentar cu conexiune pentru aer comprimat ce permite actionarea pneumatica a pistonului presei. Se caracterizeaza printr-o functionare sigura datorita pistonului care poate fi oprit in orice pozitie.

Constructia acestei Prese Hidraulice Manuale este realizata de un cadru sudat foarte robust prevazut cu orificii pentru trepte diferite de ajustare a pozitiei mesei de lucru care poate fi reglata pe inaltime. Este prevazuta standard cu manometru indicator al presiunii de lucru si maner pentru actionarea manuala a pistonului presei hidraulice.

Aceasta Presa de Atelier este potrivita pentru diferitele ateliere de intretinere si reparatii sau asamblare, cilindrul robust asigurand functionarea uniforma a presei ceea ce garanteaza precizia de lucru si rezultate calitative in prelucrare. Dupa finalizarea operatiunii de prelucrare pistonul revine automat in pozitia initiala. In constructia standard aceasta Presa Manuala de Atelier mai are inclus si un cilindru mobil.

Caracteristici tehnice
Forta de Presare 30 Tone
Cursa pistonului 150 mm
Tip piston mobil
Distanta dintre coloane (E) 535 mm
Distanta dintre Cilindru si Masa (F1) 151 mm
Distanta dintre Cilindru si Masa (F2) 1.031 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 795*700*1.800 mm
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 1.920*780*270 mm
Greutate neta Presa Hidraulica 166 Kg.
Greutate bruta Presa de Atelier 200 Kg.
Informatii suplimentare

PRESA HIDRAULICA MANUALA de ATELIER AUTO este prevazuta standard cu:
Presa Manuala 30 Tone WP30H;
Manometru pentru indicarea presiunii de lucru;
Cilindru mobil;
Pompa de Actionare;
Masa Reglabila pe Inaltime;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL