PRESA Hidraulica tip ABKANT cu Putere de 40 TONE pt INDOIT TABLE PDL 40

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Presa Hidraulica tip Abkant

Cod produs: PHA-PDL40

PRET: 15.900 € + TVA si Transport

Presa Hidraulica tip Abkant model PDL 40 are o Forta de Presare de 40 Tone si este destinata pt Indoirea Tablelor. Aceasta PRESA tip Abkant este actionata de un sistem hidraulic si ofera o productivitate ridicata, putand Indoi Table in serie fiind ideala pt utilizarea intensiva la nivel industrial.

Presa Hidraulica tip Abkant este un utilaj motorizat echipat cu un motor puternic de 4 kW, are o putere hidraulica de 40 Tone si este ideala pentru Indoirea Tablelor. Constructia solida cu un cadru monolitic asamblat cu armaturi interioare si sudat prin procedeul TIG o face potrivita pt utilizarea industriala in realizarea operatiilor de indoire in serie, aceasta PRESA ABKANT fiind rezistenta la utilizarea continua si ofera rezultate de calitate.

Aceasta Presa Hidraulica este o masina de Presat Table tip Abkant actionata electric prin intermediul unui sistem PLC Siemens cu o unitate hidraulica comandata prin electrovalve REXROTH si pompe de inalta presiune. Unitatea hidraulica are o viteza maxima de 10 mm/secunda si este operata printr-o pedala de control.

Masina de Indoire Table are o prisma V si cutit profilat cu varf ascutit pe lungimea de 835 mm pe un suport mobil cu 2 ghidaje laterale. Masa de lucru inferioara este sudata de cadrul robust al masinii si este prevazuta cu gauri pentru setarea prismelor.

Caracteristici tehnice
Forta de Presare Hidraulica 40 Tone
Puterea motorului 4 kW
Cursa 500 mm
Viteza de apropiere 9 mm/sec.
Viteza aproximativa de lucru 9 mm/sec.
Latimea de presare 835 mm
Latime suport de presare 900 mm
Distanta dintre dispozitivul de presare si masa 250 mm
Distanta mesei de lucru de la baza masinii 800 mm
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 700*1.700*2.200 mm
Greutate neta Presa Hidraulica 1.050 Kg.
Informatii suplimentare

PRESA Hidraulica tip Abkant este controlata prin intermediul unei pedale de picior care este echipata standard cu urmatoarele dispozitive de control:
Pedala de Picior cu control dublu sus si jos;
Buton de Urgenta;
Selector pentru comanda manuala sau automata;
Control automat al cilindrului;
Sistem PLC Siemens;
Electrovalve REXROTH;

Optional, aceasta PRESA tip ABKANT poate fi echipata cu:
Cadru cu o pereche de suporti plati cu platforma regulatoare;
Sistem electric: control digital cu ecran Siemens pentru setarea dimensiunilor de operare sus/jos a cursei si contor piese;

Fisiere:
Date tehnice PRESA Hidraulica tip ABKANT pt INDOIT TABLE PDL40 (fisier PDF)


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL