PRESA Orizontala 40T pt Stantat Indoit Tevi, Platband si Profile Cornier HP40

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Presa Hidraulica Orizontala

Cod produs: PHO-HP40SAH

PRET: 10.200 € + TVA si Transport

Aceasta Presa Hidraulica Orizontala model HP 40 Sahinler poate INDOI TEVI de precizie in plane spatiale pt STANTAT, INDREPTAT si INDOIT Platband dar si Profile CORNIER. Are forta de presare de 40 Tone si poate fi echipata cu dispozitive pt Taiat Tevi Dreptunghiulare si Platband.

Presa Hidraulica Orizontala model HP40 Sahinler este un utilaj profesional cu o masa de lucru solida realizata din fonta si placa de otel configurate in mod adecvat pentru a rezista la sarcini mai mari, in special pentru toate tensiunile de indoire.

Distanta cursei poate fi ajustata continuu cu usurinta prin partea din fata a utilajului chiar si la cea mai mare presiune de lucru astfel incat se poate obtine unghiul de indoire dorit. Miscarea hidraulica se realizeaza prin slideuri duble pozitionate la sol ce sunt realizate din otel forjat, calit in mod adecvat, fiind protejate de praf prin raclete.

Cu ajutorul acestei PRESE ORIZONTALE HIDRAULICE se pot realiza operatii de precizie la nivel industrial de serie precum Indoire Tevi in plane spatiale pentru Stantat, Indreptat si Indoit Platbande precum si Profile Cornier, masina putand fi echipata cu dispozitive speciale pentru Taiere Tevi Dreptunghiulare si Profile Platbande.

Caracteristici tehnice
Presiune maxima de lucru 40 Tone
Presiunea maxima de lucru in circuit hidraulic 250 Bari
Dimensiuni masa de lucru 620*1.050 mm
Inaltimea mesei de lucru de la sol 930 mm
Puterea motorului 4 kW
Viteza de avans si retur 1.750 / 2.000 m/min.
Viteza de operare a pistonului mobil 470 m/min.
Distanta minima / maxima dintre baza axelor 120 / 370 mm
Inaltimea pinilor mobili si ficsi 120 mm
Diametru pini mobili si ficsi 55 / 63 mm
Cursa maxima a pistonului mobil 250 mm
Capacitatea rezervorului hidraulic de ulei 70 litri
Nivel de zgomot 70 db
Greutate neta Presa Hidraulica 2.000 Kg.
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.150*700*950 mm
Greutate neta Presa Hidraulica 920 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL