PRESA Hidraulica de 100T cu TROLIU Actionat ELECTRIC pt Atelier SP100HEL

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Presa Hidraulica de Atelier

Cod produs: PRH-SP100HEL

PRET: 5.250 € + TVA si Transport

PRESA Hidraulica cu Troliu actionat ELECTRIC pt ATELIER Auto model SP100HEL are forta de presare de 100 Tone. Este un utilaj de inalta calitate si este foarte stabila la prelucrarea materialelor grele, fiind formata dintr-un ansamblu sudat cu masa si cilindri actionati cu o parghie.

Presa Electrica de Atelier este prevazuta standard cu un sistem pentru oprirea de urgenta a presei ce asigura un plus de siguranta. Presa Hidraulica are doua placi de presa grele si un troliu de mana cu actionare electrica, acest dispozitiv pt Ateliere Auto indeplinind ultimele standarde CE de calitate si performanta.

Aceasta PRESA de Atelier cu Actionare ELECTRICA are o Forta de Presare de 100 Tone si este ideala pt diferitele ateliere de intretinere si reparatii sau asamblare pentru realizarea operatiilor de Indoire, Indreptare, Presare sau Stantare a metalelor.

Caracteristici tehnice
Forta de Presare 100 Tone
Cursa cilindrului 300 mm
Tip piston mobil
Viteza 1.400 T/m
Puterea motorului 1,5 kW
Tensiune de alimentare 230 / 400V
Ambalare in 2 cutii cu dimensiunile (L*l*h) 1.140*395*2.110 mm (463 Kg)
525*365*790 mm (88 Kg)
Informatii suplimentare

PRESA de ATELIER AUTO cu TROLIU Actionat ELECTRIC este prevazuta standard cu:
Presa Electrica 100 Tone SP100HEL;
Sistem pt oprirea de urgenta;
Cilindru mobil;
Parghii pt actionarea mesei si a cilindrului;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL