MASINA cu Cap FREZARE Ajustabil pt FREZAT si GAURIT METALE FUS OPTI UF 100

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Frezat Metale

Cod produs: MFM-FOUF100

PRET: 9.559 € + TVA si Transport

Masina pt FREZAT si GAURIT METALE model UF 100 este un Utilaj Universal cu brat mobil si afisaj numeric fiind ideala pt utilizarea multifunctionala datorita capului frezor complet ajustabil care permite utilizarea in toate unghiurile si pozitiile si in sensul axei X de 1000 mm.

Masina de Frezat Universala este o versiune imbinatatita cu brat mobil pt frezarea metalelor cu freza disc, acest model distingandu-se prin mecanisme de inalta performanta, dispozitive pt. masurare de acuratete si sisteme de prezentare pt. lucru foarte accesibile oricarui operator.

Aceasta FREZA METAL este echipata cu dispozitiv de alimentare automata pe masa in axa X si Y cu viteza de 1.020 mm/min si o parghie de ghidare in toate cele 3 axe ce garanteaza o crestere a productivitatii. De asemenea, in dotarea standard este inclus un dispozitiv de alimentare automata a axului cu viteze cuprinse intre 0,08 si 0,25 mm/rotatie.

Suprapunerea tabelului cu cruce cu nuturile T se realizeaza pe o suprafata de 1.325*320 mm fapt ce garanteaza prelucrarea pieselor metalice cu dimensiuni mari, extinderea zonei de aplicare se poate realiza prin suplimentarea pe orizontala a axului. Masina de Frezat si Gaurit Metale include o gama larga de accesorii standard ce maximizeaza versatilitatea, cadrul solid din fonta reducand vibratiile in timpul utilizarii.

Angrenajul cu roti dintate ce functioneaza in baie de ulei asigura o functionare silentioasa. Pentru realizarea operatiilor de FILETARE METALE este prevazuta cu comutator al sensului de rotatie stanga / dreapta, deplasarile de la axa X si Y fiind ghidate.

Caracteristici tehnice
Capacitate maxima de gaurire metale 29 mm
Capacitate maxima de frezare metale 18 mm
Diametru de gaurire in fonta Ø22 mm
Diametru de gaurire in otel Ø18 mm
Diametrul capului de frezare Ø65 mm
Diametrul frezei deget Ø16 mm
Distanta dintre axul de prelucrare si masa transversala 90 - 520 mm
Cursa papusii suport pe axa Y 630 mm
Dispozitiv de fixare al axului ISO 40 (DIN 2080, DIN 69871)
Greutate maxima a piesei 250 Kg.
Dimensiuni masa cu canale T 1.120*260 mm
Cursa automata a mesei pe axa X 600 mm
Cursa automata a mesei pe axa Y 240 mm
Cursa automata a mesei pe axa Z 430 mm
Inclinatia capului frezei 360°
Pivotarea capului frezei 360°
Avansul mesei (9 trepte) 18 - 310 mm/min.
Putere motor principal 2,2 kW
Turatie ax principal freza 40 - 1.600 rot./min. in 11 trepte
Dimensiuni masina
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 1.655*1.325*1.730 mm
Greutate 1.350 Kg.


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL