MASINA de GAURIT si FREZAT METALE cu Dispozitiv Rotatie pt Filetare ZX 40PC

Abkant Hidraulic

Ctg. Utilaj de Gaurit Metale

Cod produs: MGM-ZX40PC

PRET: 2.799 € + TVA si Transport

MASINA de GAURIT si FREZAT METALE model ZX40PC este conceputa pt a realiza diferite operatii de Forjare, Frezare si Adancire a Pieselor Metalice. Datorita capului de angrenare rotativ si inclinabil, Freza Metal este ideala pt aplicatii in atelierele de reparatii si instruire.

Masina de Frezat si Gaurit Metale ZX 40PC are o flexibilitate inalta datorita pivotarii si a reglarii pe inaltime a unitatii de gaurire. Are o adancime de gaurire reglabila cu ajutorul rotii cu 3 ramificatii si precizie marita datorita gradatiei milimetrice si este prevazuta cu o placa de baza masiva, prevazuta cu canale T pentru prelucrarea piselor cu inaltime mare.

Aceasta masina pt GAURIRE METALE este dotata cu dispozitiv de rotatie stanga - dreapta ce permite realizarea operatiilor de FILETARE. Capul de angrenare este inclinabil 180° in ambele sensuri, rotativ 360° si reglabil in inaltime permitand realizarea a numeroase aplicatii de prelucrare avand o arie extinsa de utilizare in operatii precum Frezare Crestata, Frezare Plana, Desurubarea Axului cu Filet, Gaurirea Pieselor Metalice, etc.

Masa solida din fonta este prevazuta cu canale T ce permit fixarea diferitelor dispozitive de prindere (menghine, bride etc.), coloana solida si slefuita cu acuratete satisfacand cerintele utilizatorilor pretentiosi. Axul principal ruleaza pe rulmenti cu role conice, de precizie ce asigura o precizie ridicata in exploatare.

Motorul puternic asigura obtinerea de rezultate optime chiar si la utilizarea indelungata fiind conceput pentru exploatarea intensiva iar elementele de control si intrerupatoarele acestei masini de frezat sunt montate ergonomic pe partea frontala a masinii. Se livreaza standard cu pompa lichid racire incorporata in piciorul masinii.

Caracteristici tehnice
Diametru maxim de gaurire in otel 32 mm
Diametru maxim de gaurire in fonta 40 mm
Distanta dintre ax si masa 272,5 - 754 mm
Cursa pinola scobire 120 mm
Turatii ax 95 - 1.600 rot./min.
Numarul treptelor de turatie continuu (fara trepte)
Receptie pinola MK4 / MT4
Dimensiuni masa de lucru 190*585 mm
Distanta dintre ax si placa de baza 1.270 mm
Inclinarea capului de actionare de la -90° la +90°
Dimensiuni canal T 14 mm
Inaltimea totala 2.160 mm
Diametru coloana 115 mm
Dimensiuni placa de baza 405*310 mm
Puterea absorbita de motor S6 40% 1,5 kW (2,0 CP)
Puterea cedata a motorului S1 100% 1,1 kW (1,5 CP)
Tensiunea de alimentare 400 V
Tip motor trifazat
Dimensiuni masina
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 720*740*1.910 mm
Greutate neta 335 Kg.
Greutate bruta 375 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare

MASINA de GAURIT si FREZAT METALE cu Dispozitiv de Rotatie Stanga - Dreapta pt FILETARE este prevazuta standard cu urmatoarele accesorii:
Mandrina cu actiune rapida 1 - 16 mm / B 18;
Dorn mandrina MK 4 / B 18;
Manson reductie MK 4 / 3, MK 4 / 2;
Tija extractie M 10 cu adaptor M 12;
• Posibilitate de filetare;
Echipament de racire;
Ecran de protectie ajustabil pe inaltime;
Scala longitudinala;
Scule;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL