Masina Universala pt STRUNJIT METALE cu Distanta Intre Varfuri 1000mm ED 1000F

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Strung Universal pt Metale

Cod produs: SUM-ED1000F

PRET: 6.299 € + TVA si Transport

Acest Strung Universal ED 100F pt Prelucrat Metale prin Aschiere este ideal pt aplicatii hobby sau ateliere mici de productie. Poate fi echipat cu afisaj electronic si accesorii pt prelucrari prin aschiere precum cutite de strung, mandrine, menghine si dispozitive de gaurit cu excentric.

Utilaj-ul pentru strunjit metale ED 1000F este un strung clasic dotat cu accesorii pt Prelucrari Complexe cu ajutorul caruia se pot realiza prelucrari prin aschiere metale. Acest strung paralel are o arie extinsa de utilizare fiind recomandat pentru exploatare in ateliere scolare, ateliere de reparatii, producatori de scule etc.

Distanta dintre varfurile de prelucrare este de 1000 mm, cu ajutorul acestuia putandu-se realiza strunjiri peste batiu pt metale cu diametrul maxim de 330 mm. Diametrul maxim de strunjire frontala fara placutele amovibile din fata este de 476 mm in timp ce diametrul de strunjire peste traversa de avans transversal este de 198 mm.

Este un Utilaj de Strunjit Metale dotat cu cutie de viteze a carei roti melcate ruleaza in baie de ulei asigurand o functionare precisa si silentioasa. Rotile melcate calite si finisate cu precizie garanteaza acuratetea si functionarea lina a strungului, constructia robusta a acestuia permitand manevrarea cu usurinta.

Este livrat cu numeroase accesorii standard, precum frana electromagnetica, sistem de iluminare, dispozitive de siguranta conforme standardelor CE etc. care il fac ideal pentru utilizatorii semiprofesionisti si in atelierele de reparatii si mecanica.

Acest STRUNG METAL este usor de deservit fiind echipat cu surub conducator pentru FILETARE METALE si avans automat si surub de ghidare pentru avansul longitudinal ce garanteaza precizia in exploatarea chiar si dupa o perioada indelungata de utilizare. Motorul puternic asigura rezultate optime chiar si la o functionare indelungata iar axul principal calit asigura o precizie ridicata in exploatare.

Alezajul axului principal permite prelucrarea pieselor cu lungimi mari si diametre de pana la 52 mm, axul este lagaruit cu rulmenti cu bile conice ce asigura o concentricitate ridicata (< 0,009 mm).

Batiul prismatic al acestui Strung Universal este demontabil si permite prelucrarea pieselor cu diametru mare, de pana la 476 mm fiind confectionat din fonta de calitate si este puternic nervurat pentru reducerea nivelului vibratiilor fiind prevazut cu ghidaje calite prin inductie si rectificat cu precizie.

Sistemul de control pentru avans si turatii este pozitionat ergonomic si permite actionarea simpla si rapida, viteza de avans putand fi ajustata simplu cu ajutorul rotilor dintate de schimb. Frana electromagnetica cu care este dotat acest STRUNG METAL asigura un grad ridicat de siguranta in exploatare uar pedala de picior a acesteia reduce timpii neproductivi.

De asemenea, acest Utilaj Universal de Strunjit Metale este dotat cu papusa mobila ce poate fi deplasata +/- 5 mm pentru realizarea operatiei de strunjire conica, aceasta, impreuna cu axul fix si toate ghidajele permit ajustarea rapida. Sania superioara este prevazuta cu portcutit rapid ce reduce timpii necesari ajustarii iar tava colectoare pentru span, cu deschidere frontala, ofera economisire de spatiu.

Caracteristici tehnice
STRUNG UNIVERSAL pt STRUNJIT METALE
Distanta dintre varfuri 1.000 mm
Inaltimea centrelor 180 mm
Diametru maxim de strunjire peste batiu 330 mm
Diametru maxim de strunjire frontala fara placutele amovibile din fata 476 mm
Diametru maxim de strunjire peste traversa de avans transversal 198 mm
Diametru alezaj ax de trecere 52 mm
Receptie ax DIN 55029, D1-5
Con de prindere ax universal MK6 / MT6
Con de prindere papusa mobila MK4 / MT4
Gama de turatii cutie de viteze 70 - 1.900 / 40 - 1.800 rot./min.
Numar trepte de turatie continuu (2 trepte)
Gama de avans longitudinal (42) 0,078 - 1,044 mm/rot. (16 trepte)
Gama de avans transversal (42) 0,022 - 0,298 mm/rot. (16 trepte)
Gama pasi filete metric (26) 0,4 - 7 mm
Gama pasi filet inch (31) 4 - 56 filete/1"
Cursa de avans transversal 205 mm
Cursa centre superioare 90 mm
Cursa pinola mobila 100 mm
Dimensiuni cutite 20*20 mm
Motor STRUNG UNIVERSAL pt STRUNJIT METALE
Puterea cedata motor S1 100% 1,5 kW (2,0 CP)
Puterea absorbita de motor S6 40% 2,1 kW (2,8 CP)
Tip motor trifazat
Tensiune de alimentare 400V
Dimensiuni masina
Dimensiuni de ambalare (L*l*h) 1.940*760*1.520 mm
Greutate neta masina 630 mm
Greutate bruta masina 680 mm
Prezentare video
Informatii suplimentare

MASINA UNIVERSALA pentru STRUNJIT METALE ED1000F este echipata standard cu urmatoarele accesorii:
Universal cu 3 bacuri cu diametrul 200 mm / D4;
Universal cu 4 bacuri independente cu diametrul 200 mm;
Flansa cu diametrul de 250 mm;
Luneta fixa;
Luneta mobila;
Portcutit rapid;
Protectie portcutit rapid;
Pedala de actionare frana electromagnetica;
Tava de span;
Protectie anti-stropire;
Protectie universal;
Varfuri de centrare MK 4 (2 buc.);
Reductie morse MK 6 / MK 4;
Indicator de filete;
Sistem de iluminare cu halogen;
Roti de schimb (pentru filetare);
Echipament de racire;
• Stand;
Scule;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL