STRUNG AUTOMAT cu CNC pt Prelucrare METALE pe Lungimea 600 mm CK6232L

Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic Abkant Hidraulic

Ctg. Strung CNC pt Prelucrat Metal

Cod produs: SCN-CK6232L

PRET: 19.299 € + TVA si Transport

Strung-ul Automat cu CNC model CK6232L este un utilaj profesional de Strunjit Metale pe lungimea maxima de 600 mm avand in componenta ghidaje intarite care asigura o durata lunga de utilizare si stabilitate in timpul realizarii operatiilor de strunjire, filetare, gaurire si conturare.

Acest STRUNG CNC pt Prelucrare METALE se caracterizeaza printr-un Batiu Plat peste care se pot STRUNJI METALE cu dimensiunea maxima de 420 mm si o traversa de alunecare peste care se pot realiza operatii de prelucrare piese metalice cu dimensiunea maxima de 180 mm, lungimea maxima de STRUNJIRE pe acest dispozitiv fiind de 600 mm.

Ghidajele intarite pt tehnologia de prelucrare cu frecventa ridicata cu care este prevazut acest STRUNG CNC pt METALE asigura o utilizare indelungata si o stabilitate sporita in timpul realizarii operatiilor de prelucrare piese metalice. Este ideal pt atelierele de prelucrari metalice in serii mari dar se preteaza si pt prelucrari singulare sau productia de loturi mici.

Este prevazut cu o papusa fixa de prelucrare realizata din otel calit si echilibrat dinamic si un ax cu alezajul de 63 mm. Clema hidraulica de 200 mm din dotarea standard are trei falci ce asigura o gama larga de prelucrare a majoritatii elementelor metalice.

Strung-ul cu Comanda CNC este echipata cu cicluri de lucru pt operatii de Strunjire, Filetare, Gaurire si Conturare Metale. Constructia robusta este potrivita pt taierea de mare putere chiar si in cazul elementelor dificile de prelucrat, papusa fixa durificata din otel inalt aliat asigurand precizie maxima datorita echilibrarii dinamice.

Constructia acestui utilaj este moderna si inovativa fiind compusa dintr-o camera de strunjire metale inchisa ermetic, asigurand astfel protectia operatorului in timpul realizarii operatiilor. Strung-ul CNC are o viteza de rotatie a axului de 300 - 2.400 rotatii/minut, precizia de pozitionare pe axele X si Y fiind de 0,02 mm iar la repetabilitatea operatiilor de 0,008 mm.

Spatierea dintre ghidaje asigura o stabilitate ridicata in timpul prelucrarii, acest Strung CNC pt Metale fiind ideal pt operatiuni de mare putere, nivelul zgomotului fiind foarte redus. Ambele axe de Strunjire Metale sunt echipate cu suruburi cu bile si sunt actionate de servomotoare puternice. De asemenea, acest Strung cu Comanda CNC este echipat cu un sistem automat de ungere centralizata pt ghidaje si suruburi.

Masina este actionata de un motor puternic de 5,5 kW care asigura puterea necesara pt realizarea operatiilor de Strunjire Metale prin Comanda Numerica CNC la cele mai inalte standarde de calitate si performanta. Accesoriile din dotarea acestui STRUNG CNC asigura o prelucrare precisa si rapida fara a fi nevoie de interventii semnificative ale operatorului.

Caracteristici tehnice
Capacitate de strunjire metale peste batiu 420 mm
Capacitatea de strunjire peste traversa de alunecare 180 mm
Lungime maxima de strunjire 600 mm
Alezajul axului 63 mm
Viteza axului 300 - 2.400 rot./min.
Tipul batiului / tipul ghidajelor plat / cutie
Diametrul maxim al rolelor de gaurire 50 mm
Deplasarea axei X 300 mm
Deplasarea axei Z 800 mm
Viteza axei X 6.000 mm/min.
Viteza axe Z 6.000 mm/min.
Cuplul servo motorului pe axele X / Z 4 / 6 Nm
Tip mandrina port-scula
Numar de scule in suport 4
Dimensiuni port-cutit 25*25 mm
Tip manson manual
Manson ax subtire Morse 4
Dimensiuni manson ax subtire 60 mm
Alimentare manson 90 mm
Putere pompa lichid de racire 0,9 kW
Mandrina manuala
Precizia de pozitionare pe axele X / Z 0,02 mm
Precizie pozitionare la operatii repetate pe axele X / Z 0,008 mm
Puterea motorului 5,5 kW
Dimensiuni masina
Dimensiuni de gabarit (L*l*h) 1.880*1.220*1.560 mm
Greutate 1.700 Kg.
Prezentare video
Informatii suplimentare

STRUNG-ul AUTOMAT cu COMANDA CNC pt METALE este echipat standard cu urmatoarele accesorii:
Clema hidraulica de 200 mm cu 3 falci de prindere a pieselor de prelucrare;
Manson manual;
Port-scula electric;
Dispozitiv pt iluminarea zonei de prelucrare;
Mandrina manuala;
Control CNC;
Manual cu instructiuni de utilizare;

STRUNG-ul AUTOMAT CNC pt Prelucrare METALE pe Lungimea 600 mm poate fi echipat cu urmatoarele accesorii optionale:
Mandrina Hidraulica;
Manson hidraulic;
Control CNC Fanuc;
Alimentator de bare;


Masini utilaje industrie constructii Infomark
Copyright © S.C. INFOMARK S.R.L. 2004 - 2021  - Toate drepturile rezervate
Home | Lista utilajelor | Prezentare video | Oportunitati de afaceri | Finantari | Contact
S.C. INFOMARK S.R.L.
Str. Nicolae Iorga, nr. 55A
Municipiul Iasi
C.U.I.: RO 13830782
Nr. Ord.: J22/273/2001
Tel./Fax: 0232 434 785
Mobil: 0743 241 466
Email:
infomarksrl@yahoo.com
infomarksrl@gmail.com

Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON
Click pe harta pentru a mari

IMPORTATOR de UTILAJE NOI si SECOND HAND pt PRELUCRAREA METALELOR: Utilaje pentru Tinichigerie, Abkanturi Hidraulice, Ghilotine Pneumatice, Utilaje Tubulaturi Industriale, Utilaje Fier Forjat, Masini Plasma Laser CNC, Linii Taiat si Fasiat din Rulou, Masini Fasonat Fier Beton, Linii Profile Constructii, Strunguri Freze si Masini Gaurit, Utilaje pentru Tigla Metalica, Prese Hidraulice, Valturi Motorizate Roluit Tabla, Linii Tabla Cutata, Fierastraie Banzig pentru Metale.
Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON  Magazin Online de Prezentare UTILAJE Industriale si MASINI UNELTE pentru Prelucrare METALE Tinichigerie, Linii pt Taiat si Fasiat Tabla si FIER BETON

Masini utilaje industrie constructii INFOMARK SRL